Anderlecht vs Ludogorets, Ponturi Pariuri Europa League, 24.10.2024

Anderlecht vs Ludogorets
Anderlecht vs Ludogorets (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Anderlecht vs Ludogorets este una foarte interesantă, ce contează pentru etapa a treia din cadrul noului format de Europa League. Aceasta este programată să se joace în această seară, cu începere la ora 22:00, urmând să se dispute în Belgia, pe “Lotto Park”.

Pariem în cota 1.85 Anderlecht vs Ludogorets

Astăzi avem parte de o zi foarte încărcată, cu foarte multe meciuri în Europa League și Conference League, iar tipsterii XBets au făcut eforturi pentru a acoperi cât mai multe partide, venind cu tot felul de ponturi pariuri, care mai de care mai interesante. De exemplu, în acest material am ales un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.85 la duelul dintre Anderlecht vs Ludogorets, pe care l-am selectat de la agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Anderlecht vs Ludogorets

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este văzută ca favorită la victorie în această confruntare. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.85, iar de partea cealaltă, pentru un succes al oaspeților, oferă o cotă de 4.50.

Cote pariuri Anderlecht vs Ludogorets
Cote pariuri Anderlecht vs Ludogorets

Anderlecht, victorii în ultimele două meciuri de acasă

Pe lângă faptul că are la dispoziție un lot mai valoros decât al adversarei sale și joacă și într-un campionat mai bine cotat, aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca favorită în această înfruntare.

“Alb-violeții” au planuri mari în actuala ediție de Europa League, visând la un parcurs cât mai lung, având în vedere faptul că au început foarte bine. Aceștia au adunat șase puncte în două etape, impunându-se mai întâi cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu Ferencvaros, câștigând apoi cu același scor și în deplasarea de la Real Sociedad.

După o serie de cinci partide consecutive fără eșec, în care au bifat trei victorii și două rezultate de egalitate, cei de la Anderlecht au clacat. În weekend, aceștia s-au deplasat pe terenul modestei Beerschot, acolo unde au pierdut cu 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Coosemans; Foket, Zanka, Simic, N’Diaye; Degreef, Dendoncker, Rits, Vershaeren, Stroeykens; Vazquez

Ludogorets este fără gol primit de patru meciuri

Este de departe cea mai importantă echipă din Bulgaria, care domină în campionatul intern de mai bine de un deceniu, aceasta având de asemenea realizări notabile și la nivel european. Este, totuși, sub nivelul adversarei sale, astfel că nu este o surpriză faptul că pornește ca outsideră.

Campioana Bulgariei, spre deosebire de adversara sa, a început destul de rău în actuala ediție de Europa League, obținând un singur punct în două etape. Aceasta este fără gol marcat până acum, în prima rundă pierzând cu 0-2 în duelul de pe teren propriu cu Slavia Praga, urmând apoi o remiză albă în deplasarea de la Viktoria Plzen.

Cei de la Ludogorets traversează o formă bună înainte de acest meci, venind după o serie de patru partide consecutive fără înfrângere, dar și fără gol primit. În acest interval au bifat trei victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se cu 0-2 în fieful celor de la Septemvri Sofia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bonmann; Witry, Dinis Almeida, Verdon, Son; Chochev, Pedro Naressi, Camara; Caio Vidal, Rwan Seco, Rick

Ponturi pariuri Anderlecht vs Ludogorets

Chiar dacă Ludogorets este într-o formă bună, noi tot pe mâna celor de la Anderlecht vom merge, care sunt mai valoroși, joacă pe teren propriu și au și un parcurs mult mai bun în Europa League. Cu un succes deja ar putea să înceapă să spere la fazele eliminatorii, așa că ne așteptăm să dea totul pentru a se impune, de aceea vom merge cu încredere pe victoria acestora, la o cotă foarte bună de 1.85.

Anderlecht câștigă @ Cota 1.85

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite