Fenerbahce – Manchester Utd – Ponturi pariuri Europa League 24.10.2024

Fenerbahce - Manchester Utd - Ponturi pariuri Europa League 24.10.2024
Fenerbahce – Manchester Utd – Ponturi pariuri Europa League 24.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, 24 octombrie 2024, din runda a treia din UEFA Europa League, se vă consuma pe “Ulker Stadium Şükrü Saracoğlu”, acolo unde se vor duel Fenerbahce – Manchester Utd. Întâlnirea va putea fi urmărită în direct cu ora 22:00, pe Digi Sport 2 și Prima Sport 1.

100% BONUS la depunere 500 RON

Turcii vor toate cele 3 puncte!

Cu siguranță Jose Mourinho vrea să își învingă fosta echipă, iar șansele de a face acest lucru sunt destul de ridicate, având în vedere că trupa lui vine după o serie de 4 meciuri consecutive în care nu au pierdut. În weekend au scos un rezultat de egalitate, 2-2 în deplasarea de la Samsunspor, una dintre surprizele plăcute acestei ediții Super Lig.

De remarcat evoluția excelentă a sârbului Dusan Tadic, care și-a trecut în cont un gol și o pasă decisivă. Acesta a fost în prim-plan și la întâlnirea echipei sale de la Twente, acolo de unde Fenerbahce a izbutit să obțînă o remiză de 1-1, gratie unui gol înscris de internaționalul sârb.

După primele două etape din UEFA Europa League, vicecampioana en-titre a Turciei are un total de 4 puncte. Victoria a venit chiar în fata propriilor suporteri în primul duel jucat contra belgienilor de la Royale Union, pe care i-au învins cu scorul de 2-1.

  • Echipa probabilă: Livakovic; Djiku, Soyuncu, Becao, Muldur; Amrabat, Fred; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin; En-Nesyri

Prezentare cote Betano – Fenerbahce – Manchester Utd

Cote pariuri Fenerbahce - Manchester Utd
Cote pariuri Fenerbahce – Manchester Utd

Un triumf al turcilor astăzi ne-ar aduce un profit de 3 ori mai mare, în timp ce favorita acestui duel este cotată cu 2.30 de către operatorul online Betano. Avem alternative bune și la goluri pentru Fenerbahce – Manchester Utd, 1.65 la “peste 2.5 goluri” și 1.53 pentru a vedea tabela schimbată de ambele formații.

United a remizat în ultimele 3 deplasări!

Atmosfera s-a mai destins un pic și în tabăra engleză, asta după ce au izbutit să câștige primul sau meci după o serie de 5 în care nu au simțit gustul victoriei. S-au impus cu 2-1 pe teren propriu, contra celor de la Brentford, în fata cărora se vedeau conduși la finalul primei reprize.

A fost o răbufnire de orgoliu din partea “diavolilor roșii” care au ieșit foarte motivați de la cabine, iar Garnacho și Rasmus Hojlund și-au adus un aport important la succesul echipei lor. Doar un singur triumf au în deplasare în acest sezon, un 0-3 la Southampton.

Puteau obține încă unul chiar în runda precedentă de Europa League, atunci când deși au condus cu două goluri în vizita pe care au făcut-o celor de la FC Porto, s-au întors doar cu un rezultat de 3-3, evitând chiar înfrângerea în-extremis gratie reușitei lui Maguire din minutul 91. Cu cele două puncte strânse până acum, trupa antrenată de Erik ten Hag se află doar pe locul 21.

  • Echipa probabilă: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Ugarte, Casemiro; Garnacho, Eriksen, Rashford; Hojlund

Pariul nostru – Fenerbahce – Manchester Utd

Anticipez un duel foarte interesant, în care cu siguranță echipa lui Mourinho va încerca să profite de forma mai puțin grozavă prin care trece Manchester Utd. De cealaltă parte, englezii nu s-au descurcat prea bine pe teren străin în acest sezon, și în afara de factorul valoric, nu le găsesc niciun avantaj înaintea acestui duel. Aleg să îmi ascult instinctul și să mizez pe faptul că Fenerbahce nu va pierde astăzi.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite