Primul 11 al FCSB-ului vs Rangers! Pe cine menajează Charalambous?

Primul 11 al FCSB-ului vs Rangers! Pe cine menajează Charalambous? / sursă foto Facebook.com

Campioana României are parte de o toamnă agitată, cu derby-uri contra celor de la Dinamo sau Rapid, iar deplasările dificile din Europa League îi fac misiunea dificilă antrenorului Elias Charalambous. Acum, suporterii se întreabă care va fi primul 11 al FCSB-ului vs Rangers, meci programat joi – 24 octombrie 2024, de la ora 22:00.

FCSB tocmai ce a bifat o victorie entuziasmantă în marele derby cu Dinamo București, 2-0 pe Arena Națională. Daniel Bîrligea a punctat superb în prima repriză, în timp ce Musi a majorat diferența pe final de partidă. Atenția se mută în Europa League, acolo unde fanii sunt cu ochii pe următorul adversar, Rangers. Gruparea din capitală a debutat cu succese contra celor de la RFS și PAOK, iar programul din faza ligii arată astfel:

  • ⚽ ETAPA 3 (următorul meci): 24 octombrie 2024 – Rangers FC – FCSB – 22:00
  • ⚽ ETAPA 4: 7 noiembrie 2024 – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
  • ⚽ ETAPA 5: 28 noiembrie 2024 – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
  • ⚽ ETAPA 6: 12 decembrie 2024 – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • ⚽ ETAPA 7: 23 ianuarie 2025 – Qarabag FK – FCSB – 19:45
  • ⚽ ETAPA 8: 30 ianuarie 2025 – FCSB – Manchester United – 22:00

Care va fi primul 11 al FCSB-ului vs Rangers?

Deplasarea de pe Ibrox Stadium nu este singura grijă a patronului Gigi Becali, deoarece pe FCSB o mai așteaptă un derby cu Rapid București în Superliga și încă o înfruntare cu Dinamo București, în Cupa României. În aceste condiții, jucătorii trebuie rulați, iar patronul echipei a confirmat acest lucru în presă, oferind indicii despre primul 11 al FCSB-ului vs Rangers:

”Care o să fie tactica? Dawa cu Ngezana fundași centrali. El a zis că se simte cam obosit, nu știu eu, nu contează. Dawa – Ngezana o să fie fundași centrali. O să vedem în benzi, dacă pot să joace tot Radunovic și Crețu. Baba, Edjouma la mijloc, cum zicea Ilie. Ai Miculescu, Popa. Păi, Popa nu e fotbalist sau ce?

Îl mai ai pe Luis Phelipe, că mi-a plăcut de el azi. Eu vreau banii, dar ăștia nu sunt tot jucători? Nu trebuie să-i demoralizăm. Dacă nici la meciurile din trei în trei zile nu joacă, atunci pot să spună că vor să plece. 24 de puncte o să luăm! Ce contează, atâtea vrem să luăm! Ce vrei să fac, să joc să mă bată Rapid?”

Conform spuselor lui Gigi Becali, un prim 11 probabil al celor de la FCSB în Scoția ar putea arăta astfel:

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Phelipe, Miculescu – Popa

În aceste condiții, jucătorii vitali care se vor odihni și nu vor face parte din primul 11 al FCSB-ului vs Rangers, sunt Darius Olaru (suspendat), Adrian Șut (probleme personale), Băluță sau Daniel Bîrligea.

Pariază pe Rangers vs FCSB cu 500 RON BONUS!

Campioana României este neînvinsă în partidele oficiale cu Rangers din primăvara anului 1988, astfel că speranțele elevilor lui Charalambous sunt destul de mari. Momentan gruparea roș-albastră ocupă locul 4 în clasamentul Europa League, cu 6 puncte acumulate.

Podiumul este ocupat de Lazio, Lyon și Tottenham, în timp ce Anderlecht este cealaltă formație cu punctaj maxim după 2 etape.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite