Manchester City vs Southampton: Pariuri Speciale pe Etihad Stadium, 26.10.2024

Manchester City vs Southampton: Pariuri Speciale pe Etihad Stadium, 26.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Etihad Stadium va fi gazda partidei Manchester City vs Southampton, din cadrul etapei a 9-a a primei ligi de fotbal din Anglia. Duelul este programat la ora 17:00 (ora locală a României) și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2. T. Harrington se va afla la centru în duelul în care sunt așteptați peste 50.000 de suporteri.

Ca de obicei, cota cetățenilor în ofertele caselor de pariuri online este una foarte scăzută. Spre exemplu, la Superbet, trupa lui Pep Guardiola are o cotă la pariuri de 1.10 pentru a se impune. Evident, niciun parior nu vrea să mizeze la o astfel de cotă, fapt pentru care eu am pregătit două ponturi pariuri speciale pentru Manchester City vs Southampton.

Amintiri neplăcute pentru Southampton pe Etihad Stadium

De-a lungul ultimului deceniu, duelurile Manchester City vs Southampton de pe Etihad Stadium au fost un coșmar pentru ”sfinți”. Spre exemplu, la ultima deplasare aici, Soton a încasat 4 goluri – fără a modifica tabela de marcaj. În 2021, Manchester City s-a impus în campionat cu scorul de 5-2. Cu trei ani în urmă, gruparea-roșie a primit în fieful celor de la City nu mai puțin de 6 goluri.

Un astfel de rezultat poate avea loc și astăzi, ținând cont de cum arată cele două formații în actuala stagiune de Premier League. Manchester City se află pe locul secund în clasament, cu 20 de puncte acumulate, unul în minus față de liderul Liverpool. Etapa precedentă, cetățenii au învins-o pe Wolves în deplasare, scor 2-1, grație reușitei lui John Stones din minutul 90+5.

A fost o evoluție modestă pentru City, astfel că Pep Guardiola își dorește cu totul altceva astăzi, în fața unui adversar modest.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Gvardiol, Akanji, Dias, Walker – Kovacic, Nunes – Savinho, Silva, Grealish – Haaland

Southampton vine pe Etihad Stadium după 3 înfrângeri consecutive în Premier League, în care a încasat de fiecare dată câte 3 goluri. Sfinții au fost învinși mai întâi de Bournemouth pe Vitality Stadium, iar apoi de Arsenal pe Emirates – 3-1 în ambele cazuri.

Etapa precedentă, aceștia au condus-o acasă pe Leicester cu scorul de 2-0 la pauză, însă au încasat 3 goluri în ultima jumătate de oră. Este o formație cu o defensivă firavă, iar Haaland & co. pot profita de acest lucru. Am găsit un combo interesant la Superbet, care combină două ponturi pariuri.

peste 2.5 goluri și Manchester City înscrie goluri consecutive @ 1.50

Erling Haaland, marcator în Manchester City vs Southampton?

Golgheterul celor de la Manchester City, Erling Haaland, nu s-a simțit prea bine în ultimele apariții din Premier League. Acesta a marcat ultimul gol în campionat pe 22 septembrie, în remiza cu Arsenal de acasă – scor 2-2. Au urmat meciuri cu Newcastle, Fulham și Wolves – în care scandinavul a fost integralist. Nu au existat însă aspecte pozitive în jocul său, Haaland fiind fără gol sau pasă decisivă în aceste partide.

Între timp a mai punctat în Champions League și în Nations League, astfel că meciul Manchester City vs Southampton poate reprezenta o ocazie bună pentru el de a se reabilita în Premier League. Acesta este în continuare golgheterul campionatului, cu 10 reușite, însă Cole Palmer sau Mohamed Salah vin tare din urmă.

În ultimul meci cu Southampton, disputat în aprilie 2023 pe St Marys Stadium, Erling Haaland a modificat tabela de marcaj de două ori, iar noi avem încredere că o poate face și astăzi pe Etihad Stadium. La Superbet avem parte de o cotă de 1.50 pentru unul din cele mai populare ponturi pariuri atunci când vine vorba despre Manchester City.

Erling Haaland marchează @ 1.50

Cele două pronosticuri își pot face oricând loc pe biletul zilei, alături de celelalte ponturi pariuri din Premier League, disponibile pe site-ul nostru!

VREAU 500 RON BONUS PENTRU PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite