Atletico Madrid vs Lille, Ponturi Pariuri Champions League, 23.10.2024

Atletico Madrid vs Lille
Atletico Madrid vs Lille (sursa foto – facebook.com)

Miercuri seara, cu începere la ora 22:00, stadionul Metropolitano va găzdui confruntarea dintre Atletico Madrid vs Lille, aceasta contând pentru runda a treia din cadrul noului format de Champions League. Această partidă îl va avea la centru pe italianul Marco Guida, care este la al șaptelea meci european în acest an.

Ponturi pariuri Atletico Madrid vs Lille

Duelul dintre Atletico Madrid vs Lille se anunță a fi unul foarte interesant, în condițiile în care ambele formații au nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de primele opt locuri, cele care duc direct în optimile competiției. Noi am analizat această confruntare și am decis să alegem un pariu simplu, într-o cotă de 1.52 oferit de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Atletico Madrid vs Lille

Așa cum era și normal de altfel, gruparea gazdă pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind fără dubi mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.52 în cazul unui succes, în timp ce pentru o eventuală victorie a oaspeților avem o cotă de 6.75.

Cote pariuri Atletico Madrid vs Lille
Cote pariuri Atletico Madrid vs Lille

Atletico Madrid este neînvinsă pe teren propriu

Este fără dubii una dintre cele mai importante echipe din Europa, care evoluează de mai bine de un deceniu la cel mai înalt nivel, aceasta având în fiecare sezon pretenții foarte mari, atât pe plan intern, cât și la nivelul competițiilor europene. Evident, pornește ca mare favorită, în condițiile în care beneficiază și de avantajul propriului teren.

Madrilenii au un parcurs decent în actuala stagiune, în campionat fiind pe locul al treilea, la șapte lungimi de primul loc, în timp ce în Champions League au trei puncte după două meciuri. În prima rundă, aceștia s-au impus chinuit cu RB Leipzig, câștigând cu 2-1 pe teren propriu, pierzând apoi cu un rușinos 4-0 pe terenul celor de la Benfica.

Baieții lui Diego Simeone au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că vin după un succes. În weekend, aceștia au primit vizita celor de la Leganes, în fața cărora au reușit să se impună cu 3-1, după ce au revenit de la 0-1, încheind astfel și o serie de trei partide consecutive fără victorie.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Oblak; Molina, Witsel, Gimenez, Lenglet, Galan; De Paul, Koke, Barrios; Griezmann, Sorloth

Răpune Lille o altă echipă din Madrid?

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din cadrul fotbalului francez, însă care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care gazdele clachează extrem de rar.

Francezii au debutat cu stângul în noul format de Champions League, în prima etapă deplasându-se pe terenul lui Sporting Lisabona, unde au pierdut cu 2-0. Au dat însă apoi o replică pe măsură, în runda a doua reușind o victorie uriașă contra lui Real Madrid, impunându-se la scor minim.

De la eșecul suferit în Portugalia, cei de la Lille au disputat cinci partide, interval în care nu au suferit niciun eșec. Aceștia au bifat trei victorii, dar și două rezultate de egalitate, ultimul venind în weekend, în deplasarea de la AS Monaco, unde nu s-a marcat niciun gol.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Chevalier; Meunier, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson; Bouaddi, Andre; Zhegrova, Angel Gomes, Cabella; David

Pariul nostru la Atletico Madrid vs Lille

Diferența de valoare dintre cele două formații este una considerabilă, Atletico Madrid fiind net superioară din acest punct de vedere, așa că avem pretenții de la aceasta. Joacă totuși pe teren propriu, acolo unde în general se descurcă foarte bine, suporterii având și ei un rol important de fiecare dată, astfel că vom paria cu mare încredere pe un succes al acesteia, la o cotă de 1.52.

Atletico Madrid câștigă @ Cota 1.52

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite