Atalanta – Celtic, Ponturi Pariuri Champions League, 23.10.2024

Atalanta - Celtic
Atalanta – Celtic (sursa foto – facebook.com)

Atalanta – Celtic este un duel programat să se joace miercuri, în data de 23 octombrie, de la ora 19:45, acesta contând pentru etapa a treia din cadrul noului format de Champions League, urmând să se dispute la Bergamo, pe “Gewiss Stadium”, acolo unde ne așteptăm ca formația gazdă să facă o figură frumoasă.

Pariem simplu la Atalanta – Celtic

Atalanta – Celtic este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din Champions League, cel puțin din punct de vedere al cotelor oferite de bookmakeri. Noi am analizat această înfruntare și am decis să pariem simplu, la o cotă de 1.46, pe care am selectat-o de la agenția de pariuri online Unibet, unde avem ocazia să profităm și de un pachet de bun-venit extrem de generos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Atalanta – Celtic

Gruparea gazdă pornește ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mult mai puternică. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.46 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 6.75.

Cote pariuri Atalanta - Celtic
Cote pariuri Atalanta – Celtic

Atalanta arată foarte bine în ultimul timp

Vorbim de o echipă mai bună, care are la dispoziție un lot mai valoros, joacă într-un campionat mai bine cotat și are de asemenea și realizări mai mari pe plan european, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Bergamascii au strălucit în sezonul anterior, reușind să cucerească Europa League, așa că au motive să spere la un parcurs cât mai lung în Champions League, deși vorbim de o competiție mult mai puternică. Aceștia au debutat în noul format cu o remiză albă în duelul de pe teren propriu cu Arsenal, făcând apoi spectacol cu Shakhtar în deplasare, câștigând la scor de neprezentare.

Cei de la Atalanta traversează o formă foarte bună și au și un moral grozav înainte de acest duel, având în vedere faptul că vin după o serie de trei victorii consecutive. Aceștia s-au impus pe rând cu Shakhtar Donetsk, Genoa și Venezia, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de zece goluri, primind unul singur.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri; Samardzic, Lookman; Retegui

Celtic vine după un rezultat nefast

Nu este o echipă rea, ba din contră, însă este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsideră în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Campioana Scoției a avut parte de un start perfect în noua ediție de Champions League, în primul meci primind vizita campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava, pe care a învins-o cu un categoric 5-1. În ciuda succesului din prima etapă, scoțienii au golaveraj negativ, având în vedere faptul că în runda a doua au pierdut cu un neverosimil 7-1 în fieful celor de la Borussia Dortmund.

De atunci, cei de la Celtic au disputat trei partide, în care nu au înregistrat niciun eșec. S-au impus cu 1-2 în duelul de campionat cu Ross County, învingând-o apoi și pe Sligo Rovers într-un meci amical, pentru care în cele din urmă să termine la egalitate cu Aberdeen, tot în campionat.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Schmeichel; Johnston, Trusty, Scales, Valle; Engels, McGregor, Hatate; Kuhn, Furuhashi, Maeda

Ponturi pariuri Atalanta – Celtic

După cum menționam, Atalanta este peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, în special ca valoare, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne pe forma pe care o traversează, dar și pe faptul că beneficiază de avantajul propriului teren, ne așteptăm să facă o figură frumoasă și să obțină toate cele trei puncte puse în joc, așa că vom paria în consecință.

Atalanta câștigă @ Cota 1.46

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite