Girona – Slovan Bratislava – Ponturi pariuri Champions League 22.10.2024

Girona - Slovan Bratislava - Ponturi pariuri Champions League 22.10.2024
Girona – Slovan Bratislava – Ponturi pariuri Champions League 22.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Întâlnirea dintre Girona – Slovan Bratislava este programată să se dispute marți, 22 octombrie 2024, cu începere de la ora 22:00. Duelul face parte din cadrul rundei a treia – UEFA Champions League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Obține Girona primul succes european?

Formația pregătită de Michel este mult schimbată față de sezonul trecut când au și realizat și cel mai bun sezon din istoria clubului. În ultima partidă au jucat tot pe teren propriu, și nu au făcut-o bine, bifând un nou eșec, la limită cu scorul de 0-1 în fața lui Real Sociedad.

Tot pe teren propriu a evoluat trupa din Spania și în precedenta apariție din Champions League, când au fost implicați într-una dintre cele mai spectaculoase partide ale etapei. Un meci în care au jucat destul de bine, însă în cele din urmă nu s-au ales cu niciun punct, fiind învinși cu 2-3 de către cei de la Feyenoord.

Atmosfera este destul de apăsătoare în tabăra gazdelor, care au doar un singur succes în precedentele 8 partide oficiale, un 2-1 acasă contra lui Bilbao. Sunt pe poziția a treizecea în clasamentul acestei competiții, cu 0 puncte, și un golaveraj negativ, de -2.

  • Echipa probabilă: Gazzaniga; A. Martinez, D. Lopez, Krejci, Gutierrez; Martin, Herrera, Solis; Van de Beek, Danjuma; Ruiz

Cote Pariuri Betano – Girona – Slovan Bratislava

Cote pariuri Girona - Slovan Bratislava
Cote pariuri Girona – Slovan Bratislava

Diferența de valoare se observă foarte clar în cotele oferite de operatorul online Betano la victorie, aici unde ibericii primesc 1.19, în timp ce campioana Sloveciei primește 15.50. Un pronostic de “GG” în Girona – Slovan Bratislava, ne-ar înverzi o cotă de 1.98.

Produc slovacii surpriza?

Campioana en-titre a Slovaciei își face cu siguranță mari speranțe că pot obține în cele din urmă un rezultat pozitiv în Champions League, deși vor da peste un adevarsar în mod clar superior din toate punctele de vedere. Vin totuși după două rezultate pozitive care le da cu siguranță moral pentru această vizită.

Elevii lui Vladimir Weiss s-au descurcat foarte bine în ultima vreme pe teren străin, având o serie de 3 succesec consecutive, bineînțeles, toate în competiția internă, acolo unde se afla pe poziția secundă după 10 jocuri, având cu un punct mai puțin decât Zilina.

În primele două etape din competiție, adversarii nu le-au dat nicio șansă. A fost mai întăi eșecul din Scoția, acolo unde Celtic au trecut de ei cu un categoric, 5-1, că mai apoi să piardă și meciul de acasă cu cei de la Manchester City, 0-4. Este penultima în clasament, doar Young Boys, având un parcurs mai slab până acum.

  • Echipa probabilă: Takac; Blackman, Kashia, Wimmer, Sharani; Bajric, Savvidis; Barseghyan, Tolic, Weiss Jr; Strelec

Ponturi Champions League 22 octombrie – Girona vs Slovan Bratislava

Argumentele sunt clar de partea spaniolilor astăzi, când au o șansă foarte bună de a obține cele 3 puncte, având în vedere că o întâlnesc pe Slovan, poate cea mai slabă echipă din competiție. Daca vor un loc printre cele 24, o victorie este absolut necesara pentru Girona, în caz contrar, lucrurile se vor complica foarte mult pentru ei în această primă participare europeană. Așadar, în confruntarea Girona – Slovan Bratislava am mizat pe “1 Solist” și cel puțîn 3 goluri marcate.

1& Peste 2.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite