Biletul Zilei Cota 16: Pariuri tari din Europa și Conference League, 24 octombrie

Biletul Zilei Europa League
Biletul Zilei Cota 16: Pariuri tari din Europa și Conference League, 24 octombrie

Oferta de astăzi, 24 octombrie 2024, este una foarte bogată, însă trebuie să alegem cu grijă evenimentele pe care plasăm ponturi pariuri. Eu am ales câteva pariuri tari din Europa și Conference League și astfel am alcătuit Biletul Zilei Cota 16 – despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Biletul Zilei Cota 16, 24 octombrie

MeciCotăPronostic
Qarabag vs Ajax Amsterdam2.25Ajax câștigă
Bilbao vs Slavia Praga1.85Bilbao câștigă
Panathinaikos vs Chelsea1.70Chelsea câștigă
Rangers vs FCSB1.50FCSB câștigă
Fenerbahce vs Manchester United1.52ambele echipe marchează
Biletul Zilei Cota 16, 24 octombrie

Biletul a fost plasat la una din cele mai populare case de pariuri online din România, Betano. Avem la dispoziție aici un BONUS în valoare de 500 RON, iar primele 4 meciuri de pe Biletul Zilei Cota 16 pot fi câștigătoare dacă echipele pe care am pariat conduc la minim 2 goluri diferență, indiferent de rezultatul final.

Ajax, Bilbao și Chelsea – cele mai tari soliste de pe Biletul Zilei Cota 16

Începem Biletul Zilei Cota 16 cu trei ponturi pariuri pe soliste. Mizăm în primul rând pe Ajax Amsterdam, o echipă ce tratează cu maximă seriozitate Europa. Lăncierii au învins-o cu 4-0 pe Besiktas în prima rundă, iar apoi au terminat la egalitate pe un teren foarte greu – la Slavia Praga. De partea cealaltă, gruparea din Azerbaidjan pare momentan depășită de situație, pierzând cu Tottenham și Malmo. Gazdele au încasat 5 goluri și au marcat o singură dată.

Continuăm cu Bilbao, o formație ce a reușit în weekend o victorie categorică în meciul cu Espanyol, victorie ce a mai ridicat moralul jucătorilor. Cu Nico Williams și Inaki Williams pe teren și cu un public fenomenal pe San Mames, nu cred că cehii pot obține puncte în această deplasare.

În ceea ce o privește pe Chelsea, ei bine Enzo Maresca va apela din nou la rezerve în deplasarea de la Panathinaikos. Totuși.. ce rezerve au londonezii.. vorbim despre Marc Guiu, Joao Felix, Pedro Neto, Mudryk sau Nkunku – jucători ce ar putea evolua oricând titulari la orice formație elenă.

Încasează 500 RON BONUS și pariază Biletul Zilei Cota 16

Rangers vs FCSB, meciul ”sacrificat” de patron

Continuăm cu un nou solist, pe care îl vom juca obiectiv și nu cu sufletul. FCSB are parte de un program infernal în această perioadă, în care evoluează de 2 ori cu Dinamo București, o întâlnește pe Rapid București și mai are și o deplasare foarte dificilă pe Ibrox Stadium.

Evident, titularii nu pot face față meci de meci într-un astfel de ritm, astfel că patronul celor de la FCSB este gata să ”sacrifice” înfruntarea cu trupa lui Ianis Hagi. Gigi Becali a confirmat recent în presă faptul că rezervele vor evolua în Scoția:

”Vom menaja câțiva jucători pentru Rapid. Am spus că menajăm jucătorii în Scoția, la Rangers. Aceeași echipă care va juca cu Dinamo va fi și cu Rapid. În Cupă cu Dinamo va juca echipa care va juca cu Rangers, nu vor fi starurile. Orice meci european care va fi acasă e ca să le facem pe plac suporterilor, că de aia au dat milioane pe bilete, ca să câștige echipa lor.”

Pariem pe goluri pe Biletul Zilei Cota 16

Ultimul pronostic din seria de 5 ponturi pariuri recomandate pe Biletul Zilei Cota 16 vine din Turcia, acolo unde ne așteptăm la spectacol în Fenerbahce vs Manchester United. Victoria cu Brentford a venit ca o gură de oxigen pentru Erik ten Hag, însă olandezul trebuie să livreze și în Europa League – deoarece fanii sunt mulțumiți de startul stagiunii.

De partea cealaltă, Fernbahce – una din cele mai spectaculoase formații ale Turciei – cel mai probabil va juca la victorie. Jose Mourinho își dorește un succes contra fostei sale echipe, de care nu s-a despărțit în cei mai buni termeni.

Avem fără îndoială 5 din cele mai importante meciuri azi pe Biletul Zilei Cota 16 și sperăm că am reușit să alegem cele mai bune ponturi pariuri!

Biletul Zilei Cota 16, 24 octombrie
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite