Biletul zilei azi din fotbal: Pariem pe 3 evenimente tari, 20 octombrie 2024

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Biletul-zilei-azi-din-fotbal-Pariem-pe-3-evenimente-tari-2.webp
Biletul zilei azi din fotbal – Sursă foto: facebook.com/ Pagină oficială O. Lyon

Biletul zilei azi din fotbal vine și astăzi, duminică 19 octombrie 2024, în același format simplu, fiind un bilet care combină mai multe meciuri în a obține cote mai mari și câștiguri în acest weekend deja foarte profitabil. Acesta este creat pe baza unei analize detaliate pe fiecare meci în parte, luând în considerare forma echipelor, statistici, absențe și alte detalii relevante pentru a oferi cele mai bune șanse de succes.

Pentru biletul zilei azi din fotbal, selecția cuprinde cele mai interesante meciuri ale momentului, cu echipe în formă și dueluri echilibrate. Fie că e vorba de campionate europene de top sau de competiții mai puțin cunoscute, alegerea partidelor are la bază o strategie bine definită, astfel încât șansele de câștig să fie maxime.

Biletul zilei azi din fotbal în cotă 1.96

MeciPronosticCotă
Le Havre AC – Olympique LyonnaisX21.27
AS Roma – Inter MilanoBetbuilder: Roma +3 handicap & Sub 2.5 goluri în prima repriză1.22
FC Barcelona – Sevilla FCBetbuilder: Peste 6.5 cornere & Sevilla +4 handicap1.27
Biletul zilei azi din fotbal plasat la Betano
100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul zilei azi din fotbal: Lyon poate continua parcursul perfect

Lyon se va deplasa în etapa a 7-a la Le Havre, acolo unde are va avea în față un adversar cu probleme de lot și de formă. Formația gazdă vine după 4 eșecuri succesive, acolo unde a marcat doar un singur gol, afișând astfel o poziție de victimă clară. Totuși, casele de pariuri oferă cota 2 la victorie pentru formația oaspete, ceea ce ne arată că bookmakerii cred că Lyon va smulge cu greu cele 3 puncte puse în joc.

Lyon are un parcurs impecabil în ultima perioadă, bifând 4 victorii succesive, cea mai importantă fiind în Europa League contra lui Rangers în Scoția, scor 1-4. Pronosticul nostru pentru acest meci este X2 (șansă dublă), la o cotă de 1.27.

Biletul zilei azi din fotbal: Campioana Italiei se deplasează în capitală

Un alt pronostic pe care l-am inclus în biletul zilei azi din fotbal este un Betbuilder la marele meci din serie A dintre AS Roma și campioana Italiei, Inter Milan, ambele aflate în mare căutare de victorii. Campioana Italiei a pornit mai greu în acest nou sezon, acolo unde ocupă poziția a 3-a în clasament cu doar 14 puncte acumulate în primele 7 etape.

Cele 2 formații au bifat câte o înfrângere în primele etape, iar acest meci se anunță unul important pentru trupa lui Lautaro & Co, pentru că au de demonstrat că istoria trebuie să-și păstreze cursul. Inter a bifat 4 victorii în ultimele 5 meciuri directe, ultimul fiind câștigat cu scorul de 4-2, în sezonul trecut.

AS Roma se prezintă a fi o rocă tare pe teren propriu, bifând 2 victorii în ultimele meciuri jucate în fața fanilor și țin să cred că Inter va smulge cu greu cele 3 puncte puse în joc.

Biletul zilei azi din fotbal în cota 1.96: Dublăm banii de weekend

În acest weekend am reușit să bifăm cele 2 bilete propuse, în cota 5, respectiv 3.25, iar astăzi ne propunem să ne dublăm, jucând într-o așa zisă manieră mai sigură. Biletul zilei azi din fotbal, este format din 3 evenimente, 2 dintre acestea fiind jucate folosind unealta Betbuilder, o unealtă des folosită de pariori pentru mărirea cotei la un meci, mizând pe mai multe selecții ale aceluiași eveniment (goluri, cornere, cartonașe etc.)

100% BONUS la depunere 500 RON
PARIAZĂ BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite