Cagliari vs Torino – Ponturi Pariuri Serie A 20.10.2024

Cagliari vs Torino
Cagliari vs Torino (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Cagliari vs Torino este una programată să se joace în această seară, cu începere la ora 19:00, aceasta contând pentru etapa a opta din cadrul campionatului italian, urmând să se dispute pe “Unipol Domus”.

Echilibrul este cuvântul de ordine la Cagliari vs Torino

Cagliari vs Torino este un duel extrem de echilibrat, însă în care ne așteptăm ca reușitele să nu lipsească, de aceea am pariat în consecință, pe varianta golurilor, la o cotă foarte bună de 1.78 oferită de Unibet. Dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri online, află că poți paria fără risc cu un bonus de până la 500 RON, iar de asemenea, vei beneficia și de 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Cagliari vs Torino

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de acestea. Cei de la Unibet înclină ușor balanța spre gruparea vizitatoare, căreia îi atribuie o cotă de 2.70 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă o cotă de 2.85.

Cote pariuri Cagliari vs Torino
Cote pariuri Cagliari vs Torino

Răzvan Marin a obținut un punct pentru Cagliari în ultima etapă

Nu putem spune că este o echipă grozavă, care să emită pretenții prea mari, dispunând totuși de un lot modest, cu care nu poate spera la performanțe notabile, aceasta jucând în sezonul actual pentru evitarea retrogradării în eșalonul al doilea, unde a jucat în urmă cu două sezoane.

“Roș-albaștrii” sunt în acest moment în a doua jumătate a clasamentului din Serie A, ocupând mai exact locul al 16-lea, cu doar șase puncte, fiind la un singur punct de zona retrogradării. Cele șapte etape le-au adus o victorie, trei egaluri și trei eșecuri, în toate aceste dueluri înscriind cinci goluri, primind 11.

Cei de la Cagliari au un moral bun înainte de acest meci, fiind fără eșec de trei partide. După victorii cu Parma și Cremonese, aceștia au reușit să scoată un punct în deplasarea de la Juventus, acolo unde Răzvan Marin a marcat, fiind singurul jucător care a înscris în poarta torinezilor în această ediție de Serie A.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Scuffet; Zappa, Mina, Luperto, Augello; Marin, Adopo; Zortea, Viola, Luvumbo; Piccoli

Torino traversează o formă foarte slabă

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, având de asemenea și un parcurs mai bun în acest sezon, așa că nu este de mirare faptul că pornește cu prima șansă la casele de pariuri, deși va avea o misiune foarte complicată, jucând totuși în deplasare.

Torinezii sunt peste adversarii lor în clasamentul din Serie A, ocupând mai exact locul al șaptelea, cu 11 puncte, fiind la doar trei lungimi de locurile de Champions League. Pe parcursul celor șapte etape, aceștia au înregistrat trei victorii și două egaluri, suferind două înfrângeri, în toate aceste partide marcând 12 goluri, primind 11.

Spre deosebire de adversarii lor, cei de la Torino trec printr-o formă slabă, venind după trei înfrângeri consecutive. Aceștia au pierdut cu Empoli în Cupa Italiei, fiind de asemenea învinși și de Lazio și Inter Milan în campionat, de fiecare dată cu 3-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Walukiewicz, Coco, Masina; Lazaro, Ricci, Vlasic, Gineitis, Sosa; Adams, Sanabria

Ponturi pariuri Cagliari vs Torino

Poate că Torino este mai valoroasă, însă nu vom merge pe mâna sa, trecând printr-o formă slabă, spre deosebire de Cagliari, care arată bine în ultimul timp. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.78 oferită de Unibet

Ambele marchează @ Cota 1.78

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite