Lecce vs Fiorentina – Ponturi Pariuri Serie A 20.10.2024

Lecce vs Fiorentina
Lecce vs Fiorentina (sursa foto – facebook.com)

Etapa a opta din Serie A propune duelul dintre Lecce vs Fiorentina, acesta fiind programat să se joace duminică după-amiaza, de la ora 16:00, urmând să se desfășoare pe “Stadio Via del Mare”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Lecce vs Fiorentina, meci complicat

La prima vedere, confruntarea dintre Lecce vs Fiorentina pare una foarte complicată, însă, în ciuda acestui aspect, am reușit să găsim un pronostic în cota 1.77, care credem că ne va aduce profit. Noi am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care dispune de un pachet de bun-venit foarte atractiv, ce include trei bonusuri foarte interesante.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lecce vs Fiorentina

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația oaspete pornește cu prima șansă la victorie, ceea ce era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.38, în timp ce pentru un eventual succes al grupării gazdă oferă o cotă de 3.20.

Cote pariuri Lecce vs Fiorentina
Cote pariuri Lecce vs Fiorentina

Lecce, fără victorie de cinci meciuri

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în divizia a doua.

Gruparea gazdă nu impresionează deloc în acest început de campionat, ba chiar putem spune că dezamăgește, având în vedere faptul că se situează în zona retrogradării. Ocupă mai exact locul al 18-lea, cu cinci puncte, până acum reușind o victorie și două egaluri, suferind patru eșecuri.

Cei de la Lecce traversează o formă foarte slabă, venind după trei eșecuri consecutive, pierzând pe rând cu Sassuolo, AC Milan și Udinese. Aceștia stau foarte rău în atac, marcând doar trei goluri în campionat, primind nu mai puțin de 12.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Falcone; Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo; Ramadani, Coulibaly, Pierret; Dorgu, Krstovic, Rebic

Fiorentina vine după patru partide fără eșec

Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la performanțele din ultimii ani, putem spune fără să stăm pe gânduri că este una dintre cele mai bune echipe din Serie A. Este peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa că nu este de mirare faptul că este văzută ca favorită de casele de pariuri.

Gruparea “viola” se găsește în zona mediană a clasamentului din Serie A, pe locul 11, fiind la doar trei lungimi de ultimul loc ce duce în Europa, ocupat de Udinese, care are și cu un meci în plus. Până acum și-a trecut în cont două victorii și patru remize, suferind un eșec, în toate aceste partide înscriind nouă goluri, primind cu unul mai puțin.

Cei de la Fiorentina trec printr-o perioadă bună, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere de patru partide. În acest interval au înregistrat trei victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu AC Milan.

  • ECHIPA PROBABILĂ: De Gea; Dodo, Comuzzo, Ranieri, Gosens; Adli, Cataldi, Bove; Colpani, Gudmundsson; Kean

Ponturi pariuri Lecce vs Fiorentina

La duelul dintre Lecce vs Fiorentina am putea alege mai multe ponturi pariuri, însă noi ne-am oprit asupra unuia singur. În ciuda faptului că Lecce arată rău în atac, ne așteptăm să înscrie minim un gol, Fiorentina fiind destul de firavă în defensivă, așa că vom alege un pariu pe varianta “ambele marchează”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.77 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.77

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite