Cine va arbitra Dinamo vs FCSB? Delegare surpriză la Eternul Derby

Cine va arbitra Dinamo vs FCSB? Delegare surpriză la Eternul Derby / sursă foto Facebook.com

Eternul Derby este programat în această duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Cu siguranță tensiunea va crește la ora meciului, astfel că un considerent vital al derby-ului îl reprezintă răspunsul la întrebarea cine va arbitra Dinamo vs FCSB?

Amatorii de ponturi pariuri Superliga își pregătesc deja biletele pentru meciul Dinamo vs FCSB, iar cei care își doresc să plaseze pariuri speciale pe cartonașe spre exemplu, vor găsi acest articol drept unul foarte important.

Cine va arbitra Dinamo vs FCSB?

Arbitrul delegat să arbitreze derby-ul Dinamo vs FCSB este Marian Barbu, un ”central” care se va afla pentru prima oară în carieră la centru, în Eternul Derby. Este cu siguranță o alegere surprinzătoare, a arbitrului care a arătat nu mai puțin de 788 de cartonașe în cele 200 de meciuri pe care le-a condus.

Până acum, Marian Barbu le-a purtat noroc roș-albaștrilor, care cu el la centru au avut:

  • 6 victorii
  • 1 rezultat de egalitate
  • 3 înfrângeri

De partea cealaltă, dinamoviștii s-au impus de 4 ori cu Marian Barbu la centru, au bifat două rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.

Mai mult decât atât, dacă vrei să pariezi pe minim o lovitură de departajare în meci, merită menționat faptul că FCSB a beneficiat de 4 penalty-uri cu Marian Barbu la centru.

Cota la pariuri pentru acest pronostic este de 3.20 la Betano – un pont pe care îl putem lua în considerare ținând cont de cine va arbitra Dinamo vs FCSB.

se acordă minim un penalty în Dinamo vs FCSB @ 3.20

Dinamoviștii au învins-o în actuala stagiune pe Universitatea Craiova, cu Marian Barbu la centru. Mai exact în runda cu numărul 7, bucureștenii și-au adjudecat un succes cu scorul de 2-1.

De partea cealaltă, FCSB l-a avut la centru pe Marian Barbu în etapa a 9-a, atunci când a remizat cu 2-2 contra celor de la CFR Cluj.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite