Athletic Bilbao vs Espanyol – Ponturi Pariuri La Liga 19.10.2024

Athletic Bilbao vs Espanyol
Athletic Bilbao vs Espanyol (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Athletic Bilbao vs Espanyol este una programată să se joace sâmbătă, în data de 19 octombrie, de la ora 15:00, aceasta contând pentru etapa a zecea din La Liga, urmând să se dispute în Țara Bascilor, pe “Estadio San Mames”.

Ponturi pariuri Athletic Bilbao vs Espanyol

Ne așteaptă patru meciuri azi în campionatul spaniol, iar tipsterii XBets le-au analizat pe toate, venind cu ponturi interesante, din care vă puteți inspira. De exemplu, în acest material avem confruntarea dintre Athletic Bilbao vs Espanyol, pentru care am decis să pariem simplu, la o cotă decentă de 1.49 oferită de agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Espanyol

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mult mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia cota 1.49 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă cota 7.50.

Cote pariuri Athletic Bilbao vs Espanyol
Cote pariuri Athletic Bilbao vs Espanyol

Athletic Bilbao, un singur succes în ultimele patru jocuri

Vorbim de una dintre echipele de tradiție din La Liga, care, din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței, este mult peste nivelul adversarei sale, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca mare favorită la victorie în această confruntare.

Bascii se situează în prima jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al șaselea, cu 14 puncte acumulate, fiind la trei lungimi de zona de Champions League, unde intenționează să termine în acest sezon. Cele nouă runde de campionat le-au adus patru victorii, două egaluri și trei înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 13 goluri, primind zece.

Cei de la Athletic Bilbao nu sunt chiar în cea mai bună formă, având în vedere faptul că nu au obținut decât un singur succes în ultimele patru meciuri. În partida anterioară, aceștia au pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Girona, încheind astfel o serie de șase partide consecutive fără înfrângere.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Agirrezabala; De Marcos, Vivian, Lekue, Boiro; U Gomez, Ruiz de Galarreta, Herrera; I Williams, Guruzeta, Berenguer

Espanyol are mari probleme în deplasare

Este una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în eșalonul al doilea, unde a jucat în sezonul anterior.

Înainte de disputarea acestei partide, gruparea catalană se situează în a doua jumătate a clasamentului, ocupând doar un modest loc 13, cu zece puncte din 27 posibile. Aceasta și-a trecut în cont trei victorii și un egal, suferind cinci eșecuri. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcând nouă goluri, primind 13.

După trei eșecuri consecutive, cu Real Madrid, Villarreal și Real Betis, cei de la Espanyol au obținut un succes foarte important. În runda precedentă de campionat, aceștia s-au impus cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu Mallorca, îndepărtându-se astfel la două puncte de zona retrogradării.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Garcia; El Hilali, Gomez, Kumbulla, Romero; Gragera, Lozano; Carreras, Kral, Cardona; Veliz

Pariul nostru la Athletic Bilbao vs Espanyol

Diferența de valoare dintre cele două formații este destul de clară, Athletic Bilbao fiind superioară din acest punct de vedere, stând de asemenea mult mai bine și la alte capitole. Așadar, avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, de aceea ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte puse în joc, de care are mare nevoie.

Bilbao câștigă @ Cota 1.49

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite