3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB: Pariază și încasează 25 RON FREEBET

3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB: Pariază și încasează 25 RON FREEBET / sursă foto Facebook.com

Eternul Derby este programat în acest weekend, iar noi venim cu 3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB. Vestea excelentă? Câștigi și dacă pierzi!

Cum este posibil? Ei bine, în cazul în care plasezi minim 24 RON pe cele 3 SuperPariuri recomandate la derby-ul din capitală, atunci ești eligibil de a încasa un freebet în valoare de 25 RON la casa de pariuri online Superbet. Fără alte introduceri, iată care sunt cele 3 ponturi pariuri combo pentru meciul ce va avea loc duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00.

3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB: presiune pe umerii gazdelor?

Dinamo București este gazda acestui derby pe Arena Națională, iar echipa a arătat foarte bine sub comanda lui Kopic. Suporterii încep să spere la un rezultat pozitiv în derby, însă indiferent de forma de moment, duelul cu campioana României este unul extrem de dificil pentru trupa alb-roșie.

FCSB propune jucători tehnici în ofensivă, iar Florin Tănase, Octavian Popescu, Darius Olaru sau Băluță cu siguranță le va face viața grea dinamoviștilor. Derby-urile Dinamo vs FCSB sunt mereu încinse, astfel că pentru primul pariu combo din seria de 3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB ne bazăm pe faulturi și cartonașe.

În mod normal FCSB va avea inițiativa, iar Dinamo va încerca să fragmenteze cât mai mult jocul. Pariem pe minim 13 faulturi ale dinamoviștilor și minim 2 cartonașe acordate. Până la urmă vorbim despre un derby.. iar cartonașele pot fi încasate chiar într-un singur minut!

peste 12.5 faulturi Dinamo & peste 1.5 cartonașe Dinamo @ 1.60

Continuă FCSB seria de rezultate pozitive? Cota 2 pentru un SuperPariu

FCSB a reușit să treacă peste pasa proastă și a bifat victorii importante în Europa și pe plan intern. Elevii lui Charalambous au învins-o în Europa League pe PAOK, 1-0 în deplasare. De asemenea, aceștia s-au impus în meciurile de campionat cu Sepsi Sf. Gheorghe și Gloria Buzău, iar acum încearcă să se apropie de podium. Mai mult decât atât, ultimele 4 derby-uri cu Dinamo au arătat astfel:

  • FCSB vs Dinamo: 6-0 (Superliga, 12.09.2021)
  • Dinamo vs FCSB: 0-3 (Superliga, 30.01.2022)
  • FCSB vs Dinamo: 2-1 (Superliga, 22.07.2023)
  • Dinamo vs FCSB: 0-1 (Superliga, 26.11.2023)

Sunt 4 victorii consecutive în fața rivalei, care pot continua pentru echipa patronată de George Becali. La Superbet, avem parte de o cota 2 pentru următoarele 3 ponturi pariuri: FCSB câștigă, FCSB înscrie minim 2 goluri și Dinamo nu marchează mai mult de un gol.

FCSB câștigă, FCSB marchează peste 1.5 goluri & Dinamo marchează sub 1.5 goluri @ 2.00

Marchează din nou Bîrligea?

Ultima recomandare din seria de 3 SuperPariuri de top Dinamo vs FCSB se bazează pe cel mai important om de atac al FCSB-ului, Daniel Bîrligea. Fostul vârf al celor de la CFR Cluj a avut un impact instant în primul 11 al campioanei și a devenit principalul vârf de lance al lui Charalambous.

Acesta va începe titular fără îndoială în Eternul Derby, urmând să aibă parte de o susținere solidă din spate. Cu Olaru, Florin Tănase sau Octavian Popescu în spatele său, Bîrligea cel mai probabil va beneficia de multe mingi în preajma careului advers.

Pentru ca recomandarea noastră să fie puțin mai palpitantă, am optat pentru un combo ce conține 3 SuperPariuri:

  • Daniel Bîrligea marchează
  • peste 1.5 goluri marcate în meci
  • peste 6.5 cornere în meci

Duelul se anunță unul disputat, iar în mod normal tabela de marcaj va fi modificată destul de repede. De altfel, FCSB este o echipă ce poate obține cu ușurință lovituri de la colțul terenului, atunci când domină.

Daniel Bîrligea marchează, peste 1.5 goluri & peste 6.5 cornere @ 3.75
VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite