Dortmund – St Pauli – Ponturi pariuri Bundesliga 18.10.2024

Dortmund - St Pauli - Ponturi pariuri Bundesliga 18.10.2024
Dortmund – St Pauli – Ponturi pariuri Bundesliga 18.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 21:30, pe “Signal Iduna Park”, vom asista la întâlnirea Dortmund – St Pauli, ce va deschide porțile etapei a șaptea din Bundesliga.

100% BONUS la depunere 500 RON

Borussia neînvinsă acasă din aprilie!

Băieții lui Nuri Sahin nu s-au prezentat prea bine în precedenta rundă de campionat, cea consumată în capitala Germaniei, cu cei de la Union Berlin. Deși erau cotați cu prima șansă, nu au izbutit să își respecte acest statutu, iar berlinezii le-au provocat al doilea eșec din acest sezon, scor 2-1.

Cei de la Borussia ne-au demonstrat încă o dată că sunt o formație de teren propriu, iar în sprijinul acestei afirmații vin ultimele rezultate înregistrate de “galben-negrii” care au câștigat toate cele 4 jocuri de până acum, și au marcat un număr impresionat de goluri, 17.

Ultimul rezultat i-a scos din nou în afara locurilor de cupe europene, cazând astfel pe poziția a șaptea în Bundesliga, cu 10 puncte, și un golaveraj de doar +1. Nou-venitul Serhou Guirassy este golgheterul echipei în campionat la ora actuală, cu 3 reușite.

  • Echipa probabilă: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Sabitzer, Gross; Malen, Brandt, Gittens; Guirassy

Cote pariuri Betano – Dortmund – St Pauli

Cote pariuri Dortmund - St Pauli
Cote pariuri Dortmund – St Pauli

Așa cum era de așteptat, casele de pariuri online îi văd ca mari favoriți pe cei de la Borussia, cărora le oferă 1.31 pentru a obține toate cele 3 puncte. Pentru a vedea tabela schimbată de cel puțin 4 ori în Dortmund – St Pauli, primim o cota de 2.05.

Produce St Pauli surpriza?

“Kiezkicker” au revenit la vechile metehne, și spun acest lucru pentru că după două rezultate consecutive în care au făcut un joc solid, pentru trupa pregătită de Alexander Blessin a venit un nou “dus rece” pe propria arenă, asta după ce au pierdut cu 0-3 în fața lui Mainz.

Ultima vizita pe care au făcut-o, le-a adus și singurul triumf pe care l-au obținut până acum. Au avut o evoluție strălucitoare pe terenul celor de la Freiburg, contra cărora au câștigat scor 0-3. Elias Saad a fost de departe “omul meciului” acesta reușind o dublă și o pasă decisivă.

Nu stau tocmai grozav în ceea ce privește clasamentul, fiind prima echipă aflată deasupra liniei de retrogradare la ora actuală, având strânse doar 4 puncte și un golaveraj negativ, de -5. Remarcăm faptul că dețin cel mai slab atac din Bundesliga, cu doar 4 reușite.

  • Echipa probabilă: Vasilj; Wahl, Smith, Mets; Saliakas, Irvine, Wagner, Ritzka; Afolayan, Eggestein, Guilavogui

Ponturi Bundesliga Dortmund – St Pauli

După pasul greșit făcut în ultima etapă, mă aștept că Borussia să intre foarte motivată în această partida în care pornește ca mare favorită în fața nou-promovatei St Pauli care nu a impresionat în acest start de sezon. Așadar, am ales să mizez în partida dintre Dortmund – St Pauli, pe victoria gazdelor care au un parcurs perfect pe teren propriu, și pentru a beneficia de o cotă și mai bună am selectat și “peste 1.5 goluri”.

1& Peste 1.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite