Bosnia și Herțegovina – Ungaria – Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024

Bosnia și Herțegovina - Ungaria - Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024
Bosnia și Herțegovina – Ungaria – Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda cu numărul 4 din UEFA Nations League ne propune întâlnirea dintre Bosnia și Herțegovina – Ungaria, ce va avea loc luni, 14 octombrie 2024, de la ora 21:45, pe “Bilino Polje”.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bosniacii fară succes de un an!

Selecționata antrenată de Sergej Barbarez vine după cel de al nouălea meci la rând fară victorie. În urmă cu 3 zile au primit vizita Germaniei, contra căreia au sperat doar juamtate de oră că pot obține ceva, însă fosta campioană mondială izbutea să rezolve soarta celor 3 puncte încă din prima repriză când conduceau deja cu 0-2.

Până la final, Bosnia și Herțegovina a izbutit să marcheze prin Edin Dzeko, însă acest lucru nu i-a ajutat să evite cea de a opta înfrângere în precedentele 9 jocuri. SIngurul rezultat pozitiv din această perioadă a venit în “remiza albă” obținută la adversara din această seară.

Dacă vor să evite ultima poziție în grupă de Nations League, “zmajevi” au mare nevoie de o victorie în confruntarea de la Zenica. Ultima oara când au simțit gustul succesului a fost chiar în urmă cu un an, atunci când câștigau cu 0-2 împotriva modestei selecționate a celor din Liechtenstein.

  • Echipa probabilă: Vasij; Gazibegovic, Radeljic, Katic, Kolasinac, Burnic; Gigovic, Huseinbasic, Tahirovic; Dzeko, Tabakovic

Prezentare cote Betano – Bosnia și Herțegovina – Ungaria

Cote pariuri Bosnia și Herțegovina - Ungaria
Cote pariuri Bosnia și Herțegovina – Ungaria

Naționala maghiară primește statut de favorită din partea agențiilor de pariuri online care ne oferă o cotă de 2.10 pentru a asista la o victorie a lor. Avem 1.82 pentru a vedea înverzit un pronostic de “GG” în Borsnia și Herțegovina – Ungaria.

Maghiarii neînvinși în duelurile cu Bosnia!

“Nemzeti Tizenegy” vine după o evoluție solidă pe propria arenă contra Olandei, pe care au fost foarte aprope să o învingă. În mod ciudat, deși a izbutit să se apere foarte bine, golul olandezilor a venit atunci când au rămas în 10, după ce Virgil van Dijk a văzut cartonașul roșu.

Totuși rezultat de 1-1 nu este unul tocmai rău pentru gruparea maghiară care daca vă păstra lucrurile bune pe care le-au arătat în partida anterioară au șanse ridicate în a obține victoria în această deplasare. Meciul din tur s-a încheiat 0-0, însă trupa pregătită de Marco Rossi se poate declara nemulțumită de acel rezultat, având în vedere că au controlat jocul în majoritatea timpului.

Doar un triumf i-ar putea introduce din nou cu șanse mari în lupta pentru ocuparea unuia din primele două locuri. După 3 etape, Ungaria se situează pe poziția a treia cu un total de două puncte și un golaveraj negativ, -5. În singura deplasare de până acum, au pierdut categoric în Germania, scor 5-0.

  • Echipa probabilă: Dibusz; Botka, Fiola, Orban; Bolla, Nikitscher, Schafer, Nagy; Szoboszlai, Sallai, Varga

Ponturi Nations League – Bosnia și Herțegovina – Ungaria

Îl văd că pe un duel pentru evitarea ultimului loc în grupă. Din punctul meu de vedere, ca joc Ungaria sunt peste adversari lor, însă chiar și așa, cred că le va fi destul de greu la Zenica, pentru că și bosniacii vor fi motivați pentru a evita ultimul loc, și vor beneficia și de o atmosferă frumoasă. Aleg să îmi ascult instinctul aici și să merg pe un pronostic de “peste 1.5 goluri” în Bosnia și Herțegovina – Ungaria.

Peste 1.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite