Grecia vs Irlanda – Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024

Grecia vs Irlanda - Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024
Grecia vs Irlanda – Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda a patra din UEFA Nations League ne oferă partida dintre Grecia vs Irlanda, ce va avea loc duminică, 13 octombrie 2024, începând cu ora 21:45, pe “Georgios Karaiskakis Stadium”.

100% BONUS la depunere 500 RON

Grecia în mare formă!

Noul selecționer Ivan Jovanović face o treabă excelentă pe banca grecilor care au un parcurs perfect după primele 3 jocuri disputate în Nations League. Bineînțeles, succesul din urmă cu 3 zile, de pe terenul Angliei a fost cu siguranță cel mai important din ultimii ani pentru această reprezenativă.

“Ethniki” nu s-au lăsat impresionați de statutul adversarilor, și au avut o evoluție excelentă care le-a adus și succesul cu 1-2 contra vicecampioanei europene en-titre. Cel mai important aport la acest triumf istoric l-a avut Vangelis Pavlidis care și-a trecut în cont ambele goluri, ultimul venit chiar în prelungiri.

Se află la conducerea acestei grupe, cu maximul de puncte și un golaveraj excelent, de +6, datorat celor 7 goluri marcate și doar unul singur încasat. Pe teren propriu, grecii nu au mai pierdut de 5 meciuri, perioadă în care și-au trecut în cont 4 succese și un rezultat de egalitate.

  • Echipa probabilă: Vlachodimos; Rota, Mavropanos, Retsos, Giannoulis; Kourbelis, Siopis; Masouras, Bakasetas, Tzolis; Pavlidis

Cote pariuri Betano – Grecia vs Irlanda

Cote pariuri Grecia vs Irlanda
Cote pariuri Grecia vs Irlanda

Gazdele au avut căștig de cauza în preceedentele 3 întâlniri directe iar astăzi primesc o cotă de 1.72 din partea celor de la Betano pentru a se impune. De cealaltă parte un triumf al irlandezilor ne-ar aduce un profit de 5.50 ori mai mare.

Își iau irlandezii revanșa?

Atmosfera s-a mai îmbunătățit un pic în tabăra irlandezilor care vin după primele puncte obținute în această grupă. După o prima repriza încheiată în dezavantaj pe terenul Finlandei, în partea a doua, “the boys în green” au ieșit extrem de montați și au întors tabela în favoarea lor, 1-2.

Nu putem spune că deplasările sunt tocmai punctul forte al naționalei irlandeze, care în precedentele 10 vizite au înregistrat doar 3 succese. Pe lângă cel din urmă cu 3 zile, au mai izbutit să câștige într-un amical cu Malta, și un succes contra modestei reprezentative a Gibraltarului.

Formația antrenată de Heimir Hallgrímsson se află doar pe 3, cu 3 puncte și pentru a speră la o prezență în primele două, au mare nevoie de un triumf astăzi. Bilanțul lor în duelurile cu Grecia nu este deloc încurajator, având un singur egal și nu mai puțin de înfrângeri.

  • Echipa probabilă: Kelleher; O’Shea, Collins, Scales, Brady; Cullen, Knight; Ogbene, Azaz, Szmodics; Ferguson

Ponturi Nations League – Grecia vs Irlanda

Îi văd pornind ca mari favoriții pe greci în meciul de azi, având în vedere forma excelentă prin care trece și avantajul întâlnirilor directe, disputate foarte recent. Formația vizitatoare vine și ea cu un moral bun după ultimul rezultat însă șansele de a pleca cu ceva de la Pireu consider că sunt destul de mici. Așadar, în confruntarea Grecia vs Irlanda am decis să mizez pe cel puțin o repriza castigat de gazde la o cotă de 1.42.

Gazdele - Câștigă oricare repriză @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite