Finlanda – Anglia – Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024

Finlanda - Anglia - Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024
Finlanda – Anglia – Ponturi pariuri Nations League 13.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Duminică, 13 octombrie 2024, de la ora 19:00, pe “Helsinki Olympic Stadium”, vom asista la întâlnirea Finlanda – Anglia din cadrul etapei cu numărul 4 – UEFA Nations League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Finlandezii speră la un rezultat pozitiv!

Atmosfera este destul de apăsătoare în tabăra pregătită de Markku Kanerva care a rămas fară niciun punct și după încheierea celei de a treia etapă din UEFA Nations League, asta după ce au pierdut în fata Irlandei, pe teren propriu, scor 1-2, echipă ce de asemenea avea 0 puncte înaintea partidei.

Deși au făcut o prima repriză destul de bună, pe care au încheiat-o în avantaj gratie unei reușite semnate de Joel Pohjanpalo, în partea a doua adversarii au ieșit extrem de motivați și pe bună dreptate au izbutit să întoarcă soarta celor 3 puncte în favoarea lor.

A fost al cincilea meci consecutiv în care “Huuhkajat” nu au simțit gustul victoriei. Doar un rezultat pozitiv au bifat în această perioadă, un 2-2 în amicalul Scoția, și remarcăm faptul că în toate aceste partide defensiva lor a fost depășită de cel puțin două ori.

  • Echipa probabilă: Hradecky; Stahl, Hoskonen, Ivanov, Uronen; Schuller, Peltola; Lod, Kamara, Antman; Pukki

Prezentare cote Betano – Finlanda – Anglia

Cote pariuri Finlanda - Anglia
Cote pariuri Finlanda – Anglia

Agențiile de pariuri online îi oferă statut de favorită vicecampioanei europene en-titre, care primește doar 1.32 pentru a pleca cu toate cele 3 puncte de pe terenul nordicilor. Un pronostic de “GG” ne-ar înverzi o cotă de 2.15 la Finlanda – Anglia.

Englezii pornesc ca mari favoriți!

Lucrurile nu merg prea bine sub interimatul lui Lee Carsley pe banca vicecampioanei europene en-titre care vine după prima lor înfrângere în fața Greciei, care a făcut o partidă foarte solidă pe “Wembley”, unde au izbutit să dea lovitura de grație în minutul 90+4, prin Vangelis Pavlidis.

Un rezultat care a surprins pe toată lumea, mai ales că finalista de la EURO, avea maximul de puncte după primele două etape când au câștigat fară probleme atât în Irlanda, cu 0-2, cât și confruntarea de pe propria arenă, când au învins-o pe Finlanda cu același scor.

Cu siguranță “the three lions” își doresc revenirea în Liga A, iar pentru a își îndeplini acest obiectiv, un triumf astăzi este absolut necesar. Momentan, sunt pe poziția a doua cu un total de 6 puncte. De 7 ori s-au întâlnit de-a lungul timpului cu Finlanda, iar bilanțul le este clar în favoare, 5 victorii și două remize.

  • Echipa probabilă: Pickford; Walker, Guehi, Colwill, Lewis; Rice, Gallagher; Palmer, Bellingham, Gordon; Watkins

Ponturi pariuri Finlanda – Anglia

După rezultatul precedent, mă aștept la o cu totul atitudine din partea Angliei care nu își permite încă un pas greșit, mai ales cu Finlanda, echipa de pe ultimul loc, și în fața căreia a câștigat de 5 ori în precedentele 7 întâlniri directe. Așadar, am decis să merg pe victorie de oaspeți aici și cel puțin două goluri marcate pe tabela de marcaj.

2& Peste 1.5 goluri @ 1.52

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite