Cota 2 din fotbal azi 12.10.2024 – Tricolorii ne aduc un freebet

Cota 2 din fotbal azi 12.10.2024 - Tricolorii ne aduc un freebet
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României ( oficial Facebook)

Sâmbăta, 12.10.2024, este a 3-a zi în care ne bucuram de partidele din Nations League. Desigur, a venit și timpul tricolorilor să joace, așa că le-am făcut loc pe cota 2 din fotbal. Bonus pentru fanii naționalei avem un freebet fară condiții de rulaj pe care îl puteți accesa daca nu aveți cont pe Betano.

MeciOraPronosticCota
Cipru vs Romania21:452 solist1.50
Spania vs Danemarca21:451X si peste 1,5 goluri1.38
Tabel cote Betano – 12.10.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Cu siguranță putem spune că partidele din Nations League au reușit ne aducă mai multe bilete verzi. După cum observați, astăzi o să plasam din nou cota 2 din fotbal și o să ne bazam pe trupa lui Mircea Lucescu. Romania are toate șansele de a face 9 puncte în grupa după partida ce se vă desfășură în Grecia pe terenul celor de la AEK Athena. Nu uitați că daca doriți să țineți legătură cu pariorii din comunitate noastră puteți intrat în grupul de Telegram.

Cota 2 din fotbal azi 12.11.2024 – România vrea toate punctele!

România a început excelent sub conducerea lui Mircea Lucescu, câștigând primele două meciuri. În primul meci, Dennis Man, Răzvan Marin (din penalty) și Denis Drăguș au marcat în victoria cu 3-0 împotriva Kosovo.

A urmat o nouă victorie, 3-1 acasă cu Lituania. Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 4, iar Kucys a egalat în minutul 34. Răzvan Marin a adus din nou România în avantaj în minutul 87, tot din penalty, iar Mitriță a închis meciul în prelungiri, dintr-o pasă a lui Denis Alibec. Acum, toți se întreabă daca Romania vă reuși să obțină cele 3 puncte puse în joc în fata Ciprului. Avem toate premisele pentru că și jocurile directe sunt de partea noastră, în plus avem jucători în Seria A ce se afla într-o forma de deosebita și care pot face diferență în orice moment,

Spania vs Danemarca – Moral excelent pentru iberici

Reperezentativa iberică are toate motivele să creadă într-o victorie astăzi, având în vedere forma de moment pe care o traversează, calitatea superioară, dar și deznodământul ultimelor întâlniri directe. Spania este neînvinsă în precedentele 7 confruntări cu adversari de astăzi, interval de timp în care au bifat 6 triumfuri și o remiză.

Cred ca pronosticul de pe cota 2 din fotbal este perfect, Spania mi se pare o națională de netrecut la ora actuală. Danemarca a început perfect această competiție, însă îmi este greu să cred că își vor păstra seria pozitivă și după această vizită pe care o vor face la Murcia.

REVENDICA 50 RON FARA CONDITII DE RULAJ

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite