Bulgaria vs Luxemburg – Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024

Bulgaria vs Luxemburg - Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024
Bulgaria vs Luxemburg – Ponturi pariuri Nations League 12.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, de la ora 19:00, pe “Stadion Hristo Botev” din Plovdiv, vom asista la duelul dintre Bulgaria vs Luxemburg, ce contează pentru etapa a treia din UEFA Nations League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bulgarii neînvinși de 8 meciuri!

Seria de 4 remize consecutive, a “leilor” a luat sfârșit, asta după ce s-au impus pe teren propriu, scor 1-0 contra celor din Irlanda de Nord. Unicul gol al întâlnirii a venit în minutul 40 din partea jucătorului pregătit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, Kiril Despodov.

Jucători bulgari pare să se simtă excelent sub comanda lui Ilian Iliev care este neînvins de la preluarea acestei naționale pe banca căreia are un succes și nu mai puțîn de 5 rezultate de egalitate. Bulgarii nu au mai pierdut o partidă oficială din 17 octombrie 2023.

De la acea înfrângere din amicalul cu Albania, scor 2-0, pentru gazdele de astăzi au urmat nu mai putn de 8 meciuri consecutive fară înfrângere, din care doar două au fost victorii, iar restul remize. În mometul de față se află la egalitate de puncte cu Belarus, fiecare având cate 4 puncte acumulate și același golaveraj, +1.

  • Echipa probabilă: Mitov; Popov, Petkov, Atanasov, Nurnberger; Kostadinov, Chochev; Despodov, Krastev, Kirilov; Kolev

Cote pariuri Betano – Bulgaria vs Luxemburg

Cote pariuri Bulgaria vs Luxemburg
Cote pariuri Bulgaria vs Luxemburg

Operatorul online Betano îi acordă prima șansă la victorie vecinei noastre de la sud, care este cotată cu 1.75, în timp ce un triumf al luxemburghezilor ne-ar aduce un profit de 5.30 ori mai mare. Pentru a vedea tabela schimbată în cel puțin 3 rânduri în Bulgaria vs Luxemburg primim o cotă de 2.40.

Luxemburghezii vin cu un moral scăzut!

Atmosfera este destul de tensionată în tabăra luxemburgheză care după ce au ratat calificarea la Campionatul European din Germania par să se nu mai regasesca, iar în sprijinul acestei afirmații vin ultimele rezultate înregistrate de naționala pregătită de Luc Holtz.

Campania lor de Nations League a început în Irlanda de Nord, acolo unde adversari au izbutit să tranșeze soarta celor 3 puncte încă din primele 17 minute când au înscris cele două goluri cu care i-au învins pe “les lions rouges” cu scorul de 2-0. Posesia le-a aparținut, 60%, însă acest lucru nu i-a ajutat să puna în pericol poarta nord-irlandeză.

Precedenta confrutnare le-a adus și cel de al patrulea eșec consecutiv. Porneau cu prima șansă contra celor din Belarus, însă au dezamăgit din nou, iar bielorușii au izbutit să îi învingă la limită, scor 0-1. De 15 ori au jucat contra Bulgariei, iar bilanțul lor nu este deloc încurajator, două remize și nu mai puțin de 13 înfrângeri.

  • Echipa probabilă: Moris; Dzogovic, Mahmutovic, Carlson, Jans; Barreiro; Sinani, Olesen, S. Thill, Bohnert; Rodrigues

Ponturi Nations League – Bulgaria vs Luxemburg

Bulgaria a început neașteptat de bine această campanie de Nations League, iar la cum arată lucrurile la ora actuală în tabăra oaspete, au toate șansele să își treacă în cont un nou rezultat pozitiv. După ratarea calificării la EURO, Luxemburg pare într-un declin total, însă într-o astfel de confruntare cred eu că pot produce un fotbal bun. Cotă de 1.50 oferită la cel puțin două goluri marcate mi se pare una excelentă aici.

Peste 1.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite