Ungaria vs Olanda – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024

Ungaria vs Olanda - Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024
Ungaria vs Olanda – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Etapa a treia din UEFA Nations League le aduce față în față pe Ungaria vs Olanda. Partida este programată să se dispute vineri, 11 octombrie 2024, de la ora 21:45, pe “Puskás Aréna”.

100% BONUS la depunere 500 RON

Maghiarii speră la un rezultat pozitiv!

Reprezentativa Ungariei nu a început această campanie așa cum și-ar fi dorit, având în vedere că au doar un singur punct după primele două apariții. Este adevărat, grupa are două favorite clare, Germania și Olanda, însă așteptările au fost mari înaintea celor două jocuri din septembrie având în vedere că în ediția trecuta de Nations League au avut rezultate excelente.

Debutul lor în competiție a fost unul cum nu se poate mai rău, cu un eșec categoric în Germania, acolo de unde s-au întors cu “tolba plina” pierzând cu scorul de 5-0. Aceea a fost cea de a treia înfrângere înregistrată de trupa lui Marco Rossi în precedentele 5 meciuri.

Nu au izbutit să câștige nici în cel de al doilea meci, jucat acasă, contra Bosniei și Herțegovina, desi au avut nu mai puțin de 20 de ocazii de gol. Bilanțul din ultima perioadă de pe teren propriu cu siguranță le da un moral bun magharilor care nu au mai pierdut un joc disputat în fața propriilor suporteri din 22 septembrie 2022, cu Italia.

  • Echipa probabilă: Dibusz; Botka, Dardai, Orban; Bolla, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Varga

Cote pariuri Betano – Ungaria vs Olanda

Cote pariuri Ungaria vs Olanda
Cote pariuri Ungaria vs Olanda

Așa cum era de așteptat, “portocala mecanică” primește statut de favorită, având o cotă de 1.65 pentru a se impune. De cealaltă parte, o victorie a maghiarilor ne-ar înmulți investiția de 5.10 ori. Cel puțin 3 goluri în Ungaria vs Olanda ne asigură o cotă de 1.72 din partea agențiilor de pariuri online.

Olandezii vor victoria la Budapesta!

Lucrurile au funcționat mult mai bine pentru olandezii la debutul în această competiție. Menționăm faptul că au început cu o victorie excelentă obinuta pe propria arenă, 5-2 contra celor din Bosnia și Herțegovina care s-a dovedit a fi un adversar extrem de facil.

Apoi i-au vizitat cealaltă favorită a grupei, Germania, cu care de asemenea au jucat un fotbal solid. Au început excelent duelul, iar în minutul 2 deschideau scorul prin Tijjani Reijnders. Elevii lui Ronald Koeman nu au izbutit să țină însă de scor, până în pauză germanii trecând în avantaj.

În partea secundă au izbutit să și stabilească scorul final după o reușită semnată de Denzel Dumfries. Momentan sunt pe poziția a doua, nemții având un golaveraj superior lor de +3. Remarcăm faptul că în precedentele 3 partide defensiva batavilor a cedat de fiecare dată de două ori.

  • Echipa probabilă: Verbruggen; Dumfries, Van Dijk, Van de Ven, Hato; Gravenberch, Reijnders; Malen, Simons, Gakpo; Zirkzee

Ponturi Nations League – Ungaria vs Olanda

Este fară doar și poate unul dintre cele mai interesante meciuri de azi în opinia mea. Deși Olanda este în mod clar echipa mai bună și mai în formă, Ungaria a demonstrat în ultimii ani că poate pune probleme granzilor din Europa, și chiar nu m-ar mira să aibă momente bune la poarta olandezilor. Am ales să merg pe un pronostic de “Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri” pentru care avem o cotă jucabilă.

Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite