Ecuador vs Paraguay – Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 11.10.2024

Ecuador vs Paraguay
Ecuador vs Paraguay (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Ecuador vs Paraguay este una din cadrul preliminariilor sud-americane pentru Campionatul Mondial, aceasta fiind programată să se joace în această noapte, de la ora 00:00, urmând să se dispute pe “Estadio Rodrigo Paz Delgado”.

Alegem un pariu simplu la Ecuador vs Paraguay

Ne așteaptă partide interesante în Nations League, însă avem dueluri și în preliminariile Campionatului Mondial, unde ne axăm pe duelurile naționalelor din America de Sud. În acest material am anlizat confruntarea dintre Ecuador vs Paraguay, pentru care am decis să alegem un pariu destul de simplu, într-o cotă mai mult decât decentă de 1.64 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Ecuador vs Paraguay

Așa cum era de așteptat, gruparea gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept mai puternică. De exemplu, cei de la Unibet oferă o cotă de 1.64 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o eventuală victorie a oaspeților oferă o cotă de 6.75.

Cote pariuri Ecuador vs Paraguay
Cote pariuri Ecuador vs Paraguay

Ecuador visează la un nou turneu mondial

Judecând după informațiile oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, astfel că bookmakerii au un motiv serios încât să o dea ca favorită în acest duel, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Ecuadorienii speră să se califice din nou la turneul mondial, unde au jucat și în 2022. Aceștia se descurcă bine în aceste preliminarii, chiar și în condițiile în care au primit o penalizare de trei puncte. În prezent se află pe locul al patrulea, în cele opt etape reușind patru victorii și două remize, suferind două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând șase goluri, primind patru.

Naționala din Ecuador are un moral bun înainte de această înfruntare, având în vedere faptul că vine după un succes. Aceasta s-a impus la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Peru, încheind astfel o serie de trei partide consecutive fără victorie.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Galindez; Torres, Pacho, Hincapie; Preciado, Franco, Caicedo, Estupinan; Mercado, Valencia, Paez

Paraguay vine după un succes uriaș

Nu este o națională rea, însă este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, fiind depășită la capitolul valoare, dar și la capitolul experiență, așa că, după cum era și normal de altfel, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, mai ales că joacă în deplasare.

Oaspeții acestei partide sunt sub adversarii lor în clasamentul acestor preliminarii, ocupând mai exact locul al șaptelea, cel care duce la baraj. Aceștia au bifat două victorii și trei remize, suferind trei eșecuri, în toate aceste partide marcând două goluri, primind trei.

Reprezentativa celor din Paraguay vine după două rezultate extrem de importante, deși a dat piept cu adversari de calibru. Mai întâi a remizat la scor alb cu Uruguay, în deplasare, reușind să se impună apoi la scor minim cu Brazilia, pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Fernandez; Caceres, Balbuena, Alderete, Alonso; Villasanti, Bobadilla; Gomez, Enciso, Almiron; Pitta

Ponturi pariuri Ecuador vs Paraguay

Într-adevăr, Paraguay vine după două prestații solide, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa, ba din contră, alegem să pariem pe reprezentativa Ecuadorului. Este fără dubii mai valoroasă, având un parcurs mai bun în aceste preliminarii, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea cu siguranță un rol important. Recomandarea noastră primește o cotă mai mult decât decentă de 1.64 la agenția de pariuri online Unibet, care își poate găsi locul și pe Biletul Zilei.

Ecuador câștigă @ Cota 1.64

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite