Anglia vs Grecia – Ponturi Pariuri Nations League 10.10.2024

Anglia vs Grecia
Anglia vs Grecia (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 10 octombrie, cu începere la ora 21:45, va avea loc duelul dintre Anglia vs Grecia, acesta contând pentru etapa a treia din Nations League, urmând să se dispute la Londra, pe “Wembley Stadium”.

Pariem simplu la Anglia vs Grecia

În teorie, Anglia vs Grecia este un meci destul de simplu, motiv pentru care am decis să nu ne complicăm, așa că am pariat logic. Noi am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet și am selectat o variantă de pariere în cota 1.49. De asemenea, pe site-ul nostru găsiți ponturi pariuri pentru cele mai importante meciuri din Nations League, dar și câteva variante de bilete extrem de interesante, din care vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Anglia vs Grecia

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor, mai ales în cele în care joacă pe teren propriu, reprezentativa Angliei pornește ca mare favorită la casele de pariuri. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.32 la victorie, în timp ce adversara sa are cota 11.50 în cazul unui succes.

Cote pariuri Anglia vs Grecia
Cote pariuri Anglia vs Grecia

Anglia vine după două victorii clare

Vorbim de una dintre cele mai mari naționale ale planetei, care are pretenții uriașe, visând de ani buni să triumfe din nou la un turneu final. A avut câteva șanse bune, atingând ultimul act la ultimele două ediții de Campionat European, pierzând însă de fiecare dată, cu Italia la penalty-uri în 2021, dar și cu Spania în acest an.

Britanicii joacă în acest an în divizia B din Nations League, picând într-o grupă mai mult decât accesibilă, cu Grecia, Irlanda și Finlanda. Aceștia sunt pe locul al doilea în grupă, cu punctaj maxim, fiind la egalitate cu adversarii lor, care au însă un golaveraj ceva mai bun.

Reprezentativa Angliei a trecut fără emoții de primele două jocuri, impunându-se cu Irlanda în deplasare, dar și cu Finlanda pe teren propriu, câștigând de fiecare dată cu 2-0. Rămâne de văzut cum se va descurca de această dată, în condițiile în care nu va putea conta pe Harry Kane, care nu este apt din cauza unor probleme medicale.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pickford; Alexander-Arnold, Stones, Colwill, Lewis; Rice, Bellingham; Saka, Palmer, Foden; Watkins

Grecia este și ea într-o formă bună

Nu este o națională rea, progresând considerabil în ultimul an, însă, ce-i drept, este mult sub nivelul adversarei sale din toate punctele de vedere, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare, mai ales că joacă în deplasare.

Grecii visează să revină la un turneu final, unde ultima dată au jucat în 2014, la Campionatul Mondial din Brazilia. Au toate motivele să spere, în condițiile în care au început foarte bine în Nations League, competiție care va influența tragerea la sorți a preliminariilor pentru mondialul din 2026.

Reprezentativa Greciei este într-o formă bună, venind după trei victorii consecutive. S-a impus mai întâi în amicalul cu Malta, câștigând apoi duelurile cu Finlanda și Irlanda din Nations League, în urma acestor meciuri marcând șapte goluri, fără să primească vreunul.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vlachodimos; Rota, Mavropanos, Koulierakis, Tsimikas; Siopis, Kourbelis; Masouras, Bakasetas, Tzolis; Pavlidis

Ponturi pariuri Anglia vs Grecia

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Anglia fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Într-adevăr, joacă fără Harry Kane, însă, chiar și în aceste condiții, ne așteptăm să se impună clar, având resurse în lot, aceasta beneficiind și de avantajul propriului teren.

Anglia peste 1,5 goluri @ Cota 1.49

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite