Alaves vs Barcelona – Ponturi Pariuri La Liga 06.10.2024

Alaves vs Barcelona
Alaves vs Barcelona (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Deportivo Alaves vs Barcelona este una din cadrul campionatului spaniol, aceasta contând pentru runda a noua, fiind programată să se joace duminică, în data de 6 octombrie, de la ora 17:15, urmând să se desfășoare pe “Estadio Mendizorrotza”.

Pariază cu 500 RON Bonus pe Alaves vs Barcelona

Pentru confruntarea dintre Deportivo Alaves vs Barcelona am pregătit un pronostic destul de simplu, care nu ar trebui să ne dea prea multe bătăi de cap. Am ales să mergem pe mâna ofertei celor de la Unibet, care oferă un pachet de bun-venit foarte generos, iar dacă nu ai deja cont și îți deschizi prin bannerul de mai jos, poți revendica un Pariu Fără Risc de până la 500 RON, 300 Rotiri Gratuite, dar și 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Alaves vs Barcelona

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor de campionat, Barcelona pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.57 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Deportivo Alaves oferă o cotă de 5.60.

Cote pariuri Alaves vs Barcelona
Cote pariuri Alaves vs Barcelona

Este Alaves capabilă să producă surpriza?

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.

“Glorioșii” nu impresionează neapărat în actuala ediție de campionat, însă, ce-i drept, nici nu au așteptări prea mari, jucând strict pentru evitarea retrogradării. În prezent, aceștia se situează pe locul al 11-lea al clasamentului din La Liga, cu zece puncte acumulate în opt etape.

În precedentele patru runde de campionat, cei de la Deportivo Alaves nu și-au trecut în cont decât un singur succes, impunându-se pe teren propriu cu Sevilla. În acest interval au suferit însă trei eșecuri, pierzând duelurile cu Espanyol, Real Madrid și Getafe, de fiecare dată în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sivera; Tenaglia, Abqar, Sedlar, Diarra; Jordan, Benavidez; Vicente, Stoichkov, Martin; T Martinez

Barcelona vine după un succes clar în Champions League

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe ale Europei, care, chiar dacă este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, are mari pretenții în actuala stagiune, vizând câștigarea titlului, dar și un parcurs cât mai bun în noul format de Champions League.

Catalanii au început etapa a noua pe primul loc al clasamentului din La Liga, la trei lungimi de locul secund, ocupat de rivala Real Madrid. Pe parcursul celor opt runde de campionat, aceștia au bifat șapte victorii, suferind un singur eșec, în urma acestor jocuri înscriind 25 de goluri, primind nouă.

Ultima etapă de campionat le-a adus celor de la Barcelona un eșec usturător, pierzând cu 4-2 în fieful celor de la Osasuna. Au dat însă replica imediat, la mijlocul săptămânii făcând spectacol în Champions League, impunându-se cu un categoric 5-0 în duelul de pe teren propriu cu Young Boys Berna, campioana Elveției.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pena; Kounde, Cubarsi, I Martinez, Balde; Casado, E Garcia, Pedri; Yamal, Lewandowski, Raphinha

Ponturi pariuri Alaves vs Barcelona

Pentru duelul dintre Deportivo Alaves vs Barcelona am putea alege mai multe ponturi pariuri, însă noi ne-am îndreptat atenția asupra unuia singur. Într-adevăr, gruparea gazdă arată foarte bine pe teren propriu, însă rămâne de văzut dacă va putea produce surpriza, urmând totuși să dea piept cu o adversară mult mai puternică. Noi avem încredere în catalani și credem că vor obține toate cele trei puncte, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.57 oferită de Unibet.

Barcelona câștigă @ Cota 1.57

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite