Fiorentina vs AC Milan – Ponturi Pariuri Serie A 06.10.2024

Fiorentina vs AC Milan
Fiorentina vs AC Milan (sursa foto – facebook.com)

Fiorentina vs AC Milan este cel mai interesant meci al etapei a șaptea din cadrul campionatului italian, acesta fiind programat să se joace duminică seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe “Stadio Artemio Franchi”.

Fiorentina vs AC Milan, meci foarte interesant

Putem spune fără să stăm prea mult pe gânduri că Fiorentina vs AC Milan este unul dintre cele mai atractive meciuri de azi, în care vom avea ca protagoniste două dintre echipele de top din Serie A, ambele reprezentând Italia în cupele europene în acest sezon. Noi anticipăm spectacol, motiv pentru care am decis să pariem pe goluri, la o cotă mai mult decât decentă de 1.56.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Fiorentina vs AC Milan

Așa cum era de așteptat, gruparea milaneză pornește cu prima șansă la casele de pariuri, în ciuda faptului că joacă în deplasare. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.25 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarei sale oferă o cotă de 3.20.

Cote pariuri Fiorentina vs AC Milan
Cote pariuri Fiorentina vs AC Milan

Fiorentina este în formă bună

Este cu siguranță una dintre echipele de top din fotbalul italian, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită mari pretenții la locurile fruntașe, cum este cazul și în actuala stagiune. Bookmakerii o dau ca outsideră în acest duel, în ciuda faptului că joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

“Gruparea viola” nu impresionează în actuala ediție de Serie A, având în vedere faptul că se situează pe treapta a 13-a a clasamentului, cu doar șapte puncte. Cele șase etape de campionat i-au adus o victorie, patru egaluri și un eșec, în toate aceste partide marcând șapte goluri, primind tot atâtea.

Cei de la Fiorentina traversează o perioadă bună, având în vedere faptul că sunt fără eșec de trei partide. S-au impus mai întâi cu Lazio, remizând apoi cu Empoli, pentru ca în cele din urmă să treacă de TNS în Conference League. De menționat faptul că în aceste dueluri nu au primit decât un singur gol, marcând patru.

  • ECHIPA PROBABILĂ: De Gea; Martinez Quarta, Comuzzo, Ranieri; Dodo, Cataldi, Bove, Gosens; Colpani, Gudmundsson; Kean

AC Milan vine după trei victorii în campionat

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, așa că bookmakerii au destule motive încât să o dea ca favorită, chiar dacă nu va avea deloc o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin chiar ușor.

Milanezii sunt peste adversarii lor în clasamentul din Serie A, ocupând mai exact locul al cincilea, cu 11 puncte acumulate, fiind la cinci lungimi de liderul Napoli, care are însă cu un meci în plus. Până acum au înregistrat trei victorii și două remize, suferind un singur eșec, în urma acestor meciuri marcând 14 goluri, primind de două ori mai puține.

Cei de la AC Milan au obținut nouă puncte în ultimele trei runde de campionat, impunându-se pe rând cu Venezia, Inter Milan și Lecce. Aceștia vin însă după un eșec suferit în Champions League, acolo unde nu au obținut niciun punct după două etape, ultima dată pierzând la scor minim în deplasarea de la Leverkusen.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Emerson, Gabbia, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Reijnders; Pulisic, Morata, Leao; Abraham

Ponturi pariuri Fiorentina vs AC Milan

Această confruntare este una foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante. Totuși, ne așteptăm să avem parte de spectacol, în teren urmând să se dueleze două echipe de top, care au resurse în ofensivă, așa că vom miza cu încredere pe varianta golurilor, la o cotă de 1.56.

Ambele marchează @ Cota 1.56

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite