Real Madrid vs Villarreal – Ponturi Pariuri La Liga 05.10.2024

Real Madrid vs Villarreal
Real Madrid vs Villarreal (sursa foto – facebook.com)

Runda a noua din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Real Madrid vs Villarreal, acesta fiind programat să se joace în sâmbătă seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Estadio Santiago Bernabéu”.

Vedem spectacol la Real Madrid vs Villarreal?

Avem cinci meciuri azi în La Liga, iar cel dintre Real Madrid vs Villarreal este fără dubii cel mai interesant, așa că nu avea cum să lipsească de pe radarul nostru. În urma analizei, am ales să mergem pe un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.73 oferită de agenția de pariuri online Unibet, care își poate face lejer și pe Biletul Zilei.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Madrid vs Villarreal

Diferența de valoare dintre cele două echipe este uriașă, Real Madrid fiind net superioară la acest capitol, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca mare favorită la casele de pariuri, cum este cazul în majoritatea partidelor, mai ales cele de pe teren propriu. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.26 în cazul unul succes.

Cote pariuri Real Madrid vs Villarreal
Cote pariuri Real Madrid vs Villarreal

Real Madrid caută să dea replica după primul eșec al sezonului

Nu are nevoie de cuvinte de prezentare, fiind una dintre echipele de elită din cadrul fotbalului european, care dispune de un lot extrem de valoros, cu care se poate lupta pentru toate trofeele puse în joc, acesta fiind de altfel și obiectivul în actuala stagiune.

Madrilenii caută să recupereze teren în La Liga, în prezent fiind pe locul al doilea al clasamentului, la trei puncte în spatele liderului Barcelona. Până acum, de-a lungul celor opt etape, aceștia au înregistrat cinci victorii și trei remize, în urma acestor jocuri punctând de 17 ori, primind șase goluri.

După zece meciuri fără eșec, cei de la Real Madrid au suferit prima înfrângere a sezonului, în partida precedentă pierzând la scor minim în fieful celor de la Lille, în runda a doua din noul format al Champions League. Așadar, este încă un motiv în plus să forțeze victoria în această înfruntare, fanii madrilenilor fiind extrem de pretențioși, iar cu siguranță nu ar tolera o nouă prestație modestă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Lunin; Carvajal, Tchouameni, Rudiger, Mendy; Valverde, Camavinga, Bellingham; Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Villarreal vrea să dea lovitura pe Bernabeu

Este, într-adevăr, una dintre echipele de top din La Liga, cel puțin dacă ne raportăm la performanțele obținute în ultimii ani, însă nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră.

Gruparea vizitatoare este chiar sub adversara sa în clasamentul din La Liga, ocupând mai exact locul al treilea, fiind la un singur punct în spate. Până acum a înregistrat cinci victorii, două remize și un eșec, în toate aceste partide înscriind 17 goluri, primind nu mai puțin de 15.

Cei de la Villarreal au un moral bun înainte de această confruntare, venind după două victorii. Mai întâi, aceștia s-au impus cu 1-2 în fieful celor de la Espanyol, primind apoi vizita celor de la Las Palmas, contra cărora au reușit să câștige cu 3-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Conde; Femenia, Bailly, Costa, S Cardona; Akhomach, Parejo, Gueye, Baena; Barry, Pepe

Ponturi pariuri Real Madrid vs Villarreal

După cum menționam, Real Madrid va căuta victoria cu orice preț, însă nu va fi suficient doar să se impună pentru a-și mulțumi fanii, ci va trebui să ofere spectacol, motiv pentru care ne așteptăm să joace la capacitate maximă și să se impună în manieră categorică. Așadar, vom miza cu încredere pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.73 oferită de Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.73

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite