Napoli vs Como – Ponturi Pariuri Serie A 04.10.2024

Napoli vs Como
Napoli vs Como (sursa foto – facebook.com)

Etapa a șaptea din cadrul campionatului italian se va deschide cu duelul dintre Napoli vs Como, acesta fiind programat să se joace vineri seara, de la ora 19:30, urmând să se desfășoare pe “Stadio Diego Armando Maradona”.

Alegem un pariu simplu la Napoli vs Como

La prima vedere, Napoli vs Como este un duel în care nu ar trebui să fie loc de surprize, iar în urma analizei, am decis să pariem simplu, așa că am ales un pronostic într-o cotă de 1.46. Noi am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care dispune de un pachet de bun-venit foarte interesant, ce include trei bonusuri, principala atracție fiind Pariul Fără Risc de până la 500 RON.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Napoli vs Como

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește ca mare favorită în această confruntare, așa cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.46 la victorie, în timp ce un succes al oaspeților ne poate multiplica investiția de șapte ori.

Cote pariuri Napoli vs Como
Cote pariuri Napoli vs Como

Napoli traversează o formă foarte bună

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din Italia, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită pretenții mari, cum, de altfel, este cazul și în actuala stagiune. Evident, este mare favorită la victorie, fiind ce-i drept net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.

Trupa lui Antonio Conte se situează în acest moment pe primul loc al clasamentului din Serie A, cu 13 puncte acumulate în șase etape. Și-a trecut în cont patru victorii și un egal, suferind un singur eșec, în urma acestor jocuri marcând 11 goluri, primind doar patru.

Ținem minte că Napoli a avut parte de un start de sezon foarte slab, în primele două meciuri având prestații dezamăgitoare, trecând greu de Modena în cupă, pierzând apoi cu Hellas Verona în campionat, la scor de neprezentare. De atunci însă, aceasta a legat șase jocuri fără eșec, interval în care a bifat cinci victorii, ultima venind în meciul precedent, învingând-o pe Monza pe teren propriu, scor 2-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Caprile; Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno, Olivera; Anguissa, Lobotka, McTominay; Politano, Lukaku, Kvaratskhelia

Como vine după trei prestații solide

Este una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră certă.

Gruparea vizitatoare se găsește în zona mediană a clasamentului, înainte de disputarea acestei etape ocupând locul al zecelea, cu opt puncte din 18 posibile. Cele șase etape i-au adus două victorii, două remize și două eșecuri, meciuri în care a înscris nouă goluri, primind cu două mai multe.

Cei de la Como au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că sunt fără eșec de trei partide. Au deschis această serie cu o remiză cu Bologna, scor 2-2, urmând apoi două victorii, ambele cu 3-2, cu Atalanta în deplasare, dar și cu Hellas Verona pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Audero; Van Der Brempt, Kempf, Dossena, Moreno; Perrone, Roberto; Strefezza, Paz, Fadera; Cutrone

Ponturi pariuri Napoli vs Como

Diferența de valoare dintre cele două formații este totuși una uriașă, Napoli fiind net superioară din acest punct de vedere, stând de asemenea mult mai bine și la alte capitole. Așadar, ne așteptăm să strălucească în această înfruntare și să obțină toate cele trei puncte puse în joc, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Vom merge astfel cu mare încredere pe mâna gazdelor, la o cotă de 1.46, ce își poate face loc lejer și pe Biletul Zilei.

Napoli câștigă @ Cota 1.46

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite