Aston Villa vs Manchester United: Pariuri Speciale Premier League 06.10.2024

Aston Villa vs Manchester United: Pariuri Speciale Premier League 06.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Duminică, 6 octombrie 2024, de la ora 16:00, este programată una din cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 7 de Premier League – Aston Villa vs Manchester United.

Trupa lui Unai Emery continuă să uimească lumea fotbalului, iar pe Manchester United o așteaptă o misiune cu adevărat dificilă pe Villa Park. Partida se regăsește pe lista de meciuri azi la TV, urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Pachet de 500 RON Bonus

Cum arată forma de moment a celor două echipe?

Aston Villa nu a mai pierdut o partidă oficială de pe 24 august, de la un 0-2 cu Arsenal în campionat – pe teren propriu. Elevii lui Unai Emery au bifat după acel eșec nu mai puțin de 5 victorii consecutive în partidele oficiale. După un 2-1 la Wycombe – în Cupa Ligii Angliei – Villa a terminat la egalitate cu Ipswich, 2-2 în campionat.

La mijlocul săptămânii, Aston Villa a găzduit-o pe Bayern Munchen în runda secundă a ligii UEFA Champions League. A fost o seară de vis pe Villa Park, cu golul senzațional marcat de Duran în minutul 79. Defensiva gazdelor – în frunte cu Emiliano Martinez – a fost la cote înalte, astfel că Villa s-a impus cu scorul de 1-0. Suporterii au început deja să viseze la optimile UCL, în condițiile în care Aston Villa ocupă poziția a 6-a în clasament, cu 6 puncte acumulate și un golaveraj de 4-0.

  • Echipa probabilă Aston Villa: Martinez – Digne, Torres, Diego Carlos, Konsa – Philogene, Tielemans, Onana, Ramsey – Watkins, Rogers

Kamara, McGinn și MIngs nu vor putea evolua în Aston Villa vs Manchester United, din pricina accidentărilor.

De partea cealaltă, Manchester United traversează ape tulburi, însă Erik ten Hag pare încrezător că nu va fi demis. Antrenorul olandez dezamăgește în campionat, acolo unde ocupă doar locul 13 alături de elevii săi – cu 7 puncte acumulate în 6 runde.

United a bifat 2 victorii în această stagiune, ultima acum 3 runde – 3-0 pe terenul celor de la Southampton. A urmat o remiză albă la Crystal Palace și un eșec categoric cu Tottenham, 0-3 pe Old Trafford. Echilibrul a fost rupt în minutul 42, atunci când Bruno Fernandes a fost eliminat direct după un fault grosolan.

  • Echipa probabilă Manchester United: Onana – Dalot, Martinez, de Ligt, Mazraoui – Ugarte, Mainoo – Rashford, Mount, Garnacho – Zirkzee

Pe lângă Bruno Fernandes, Erik ten Hag nu îi va avea în Aston Villa vs Manchester United pe accidentații Luke Shaw, Malacia, Harry Maguire și Yoro.

Ce pariuri speciale plasăm în Aston Villa vs Manchester United

În oferta operatorului online Superbet am găsit două superpariuri foarte interesante, pe care le putem plasa astăzi, după ce încasăm bonusul de bun venit în valoare de 500 RON!

Primul pariu, la o cotă de 1.50, este combo-ul ”Aston Villa nu pierde și marchează minim un gol”. Gazdele au avut o zi în plus de odihnă înainte de Aston Villa vs Manchester United și vor evolua și pe teren propriu. De asemenea, forma de moment este de partea elevilor lui Unai Emery, astfel că balanța valorii poate fi înclinată în sens invers.

Tot la Superbet – un operator online ce oferă constant bonusuri exclusive sau pariuri gratuite – am mai găsit un pariu interesant, bazat pe cartonașe. Manchester United pare o echipă agitată în momentul de față, iar starea de tensiune se resimte în jocul ”diavolilor”.

De partea cealaltă, Aston Villa este o formație care joacă destul de dur, uneori la limita regulamentului. Meciul Aston Villa vs Manchester United se anunță unul foarte spectaculos, iar entuziasmul își poate spune cuvântul. Tocmai de aceea, cred că pariul ”peste 4.5 cartonașe” la o cotă de 1.60 este unul bun!

peste 4.5 cartonașe @ 1.60
VREAU 500 RON BONUS PENTRU PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite