Twente vs Fenerbahce – Ponturi Pariuri Europa League 03.10.2024

Twente vs Fenerbahce
Twente vs Fenerbahce (sursa foto – facebook.com)

Etapa a doua din cadrul noului format de Europa League propune duelul dintre Twente vs Fenerbahce, acesta fiind programat să se dispute în această seară, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe stadionul “De Grolsch Veste”, din Enschede.

Pariem pe goluri la Twente vs Fenerbahce

În urma analizei, am considerat că cel mai bun pariu pe care îl putem alege la duelul dintre Twente vs Fenerbahce este cel pe goluri, așa că am pariat în consecință, la o cotă de 1.50. În cazul în care acest pronostic nu vă prezintă încredere, pe site-ul nostru aveți o mulțime de alte ponturi pariuri pentru duelurile de azi din Europa League, așa că aveți material din care vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Twente vs Fenerbahce

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, ar trebui să avem parte de un duel echilibrat, însă, după cum era de așteptat, gruparea vizitatoare pornește ca favorită, fiind ce-i drept mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.48, în timp ce gazdele au o cotă de 2.85 la victorie.

Cote pariuri Twente vs Fenerbahce
Cote pariuri Twente vs Fenerbahce

Twente a obținut un punct uriaș pe Old Trafford

Nu se poate compara cu adversara sa din punct de vedere al valorii, fiind de asemenea mult sub nivelul acesteia și din punct de vedere al performanțelor din ultimii ani, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca outsideră, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.

Olandezii au jucat în acest sezon în preliminariile Champions League, pierzând în turul al treilea cu Salzburg, fiind eliminați destul de greu. Aceștia au avut parte de un început bun în noua ediție de Europa League, în primul joc deplasându-se pe terenul lui Manchester United, unde, în mod oarecum surprinzător, au reușit să scoată un punct.

Imediat după remiza de pe “Old Trafford”, cei de la Twente au bifat un succes în campionatul intern, reușind să se impună la scor minim cu NAC Breda, pe teren propriu, ajungând astfel la cinci partide consecutive fără eșec, în care au înregistrat trei victorii.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap, Steijn; Van Wolfswinkel, Van Bergen, Lammers

Fenerbahce, un singur eșec în ultimele nouă meciuri

Este fără îndoială o echipă mai valoroasă, cel puțin pe hârtie, care are și mai multă experiență la nivel european, așa că, după cum era și normal de altfel, este ușor favorită în acest duel, chiar dacă nu va avea chiar o misiune facilă, jucând totuși în deplasare.

Vice-campioana Turciei a jucat la rândul său în preliminariile Ligii Campionilor, fiind de asemenea eliminată în turul al treilea, pierzând in-extremis cu Lille. Spre deosebire de adversara sa, a debutat cu victorie în noua ediție de Europa League, având, ce-i drept, o misiune mai ușoară, jucând cu Royale Union pe teren propriu, câștigând cu 2-1.

În precedentele nouă jocuri, trupa lui Jose Mourinho a suferit un singur eșec, pierzând cu Galatasaray pe teren propriu, scor 1-3. În acest interval a bifat însă șase victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se cu 0-2 în fieful celor de la Antalyaspor.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Livakovic; Muldur, Djiku, Soyuncu, Oosterwolde; Amrabat, Yusek; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin; Dzeko

Ponturi pariuri Twente vs Fenerbahce

Într-adevăr, Fenerbahce este mult mai valoroasă, însă Twente a demonstrat că poate fi extrem de periculoasă, iar cu siguranță va avea un cuvânt de spus, mai ales că joacă acasă. Noi anticipăm un duel pe cinste, în care cele două formații își vor etala ofensivele, motiv pentru care vom alege un pariu pe goluri, la o cotă de 1.50 oferită de Unibet, ce își poate face loc lejer și pe Biletul Zilei.

Ambele marchează @ Cota 1.50

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite