Oțelul Galați vs Universitatea Craiova: SuperPariuri Bombă 05.10.2024

Oțelul Galați vs Universitatea Craiova: SuperPariuri Bombă 05.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Am găsit câteva SuperPariuri bombă pentru meciul din Superliga României – Oțelul Galați vs Universitatea Craiova – pe care nu puteam să nu le împărtășec și cu voi. Cele două formații se vor înfrunta pe 5 octombrie 2024, de la ora 21:30.

Vorbim despre unul din cele mai tari meciuri azi în campionatul României, astfel că pentru un super meci trebuie să pariem și câteva SuperPariuri! Toate provin din oferta operatorului online Superbet, acolo unde clienții noi se pot bucura de un pachet de bun venit în valoare de 500 RON.

Pachet de 500 RON Bonus

Își menține Dorinel Munteanu invincibilitatea?

După înfrângerea celor de la Universitatea Cluj la Poli Iași, Oțelul Galați a rămas singura formație fără eșec în sezonul 2024/2025 al Superligii. Trupa lui Dorinel Munteanu ocupă locul 3 în clasament, cu 18 puncte acumulate. Deși au două înfrângeri, oltenii se află pe locul secund, la un punct deasupra. Totuși, moldovenii beneficiază de un meci în minus, așadar e posibil să vedem o rocadă.

Etapa trecută, Oțelul Galați s-a deplasat în Giulești, acolo unde a întâlnit-o pe Rapid București. A fost o partidă relativ echilibrată, dominată în unele momente de oaspeți. Cele două formații s-au anihilat reciproc, astfel că tabela de marcaj a rămas intactă.

  • Echipa probabilă Oțelul Galați: Popescu – Maftei, Zivulic, Stevanovic, Gomes – Lameira, Chira, Teles – Frederic, Cisotti, Pop

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a întrerupt seria de 4 meciuri consecutive fără succes, în duelul cu Unirea Slobozia de pe Ion Oblemenco. Baiaram a fost omul meciului, cu o dublă reușită în minutele 38 respectiv 42. În prelungiri, Alexandru Mitriță a închis tabela la 3-0, din pasa lui Bancu.

  • Echipa probabilă Universitatea Craiova: Popescu – Bancu, Badelj, Maldonado, Capațină – Screciu, Osimha – Ivan, Mitriță, Baiaram – Koljic

Pe teren propriu, Oțelul Galați nu este o formație care marchează pe bandă rulantă. Cu Farul Constanța moldovenii nu au modificat tabela de marcaj, iar în fața celor de la Hermannstadt și Dinamo București au bifat o singură reușită. Tocmai de aceea, primul pariu propus este ”sub 4.5 goluri”.

Nu știu dacă Oțelul va pierde astăzi, însă nu cred că Univeristatea Craiova va pleca acasă fără puncte. Oaspeții au un lot mult mai valoros, iar victoria cu Unirea Slobozia de pe terne propriu este posibil să le fi oferit alb-albaștrilor un restart mental. Tocmai de aceea, cred că acest Superpariu de cota 1.50 pentru meciul Oțelul Galați vs Universitatea Craiova este unul foarte bun.

sub 4.5 goluri & Universitatea Craiova NU pierde @ 1.50

Cine strălucește în Oțelul Galați vs Universitatea Craiova?

Cifrele lui Alexandru Mitriță sunt impresionante în acest sezon al Superligii României. Atacantul Craiovei se află pe primul loc în clasamentul marcatorilor, care arată astfel:

  1. Alexandru Mitriță – ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
  2. Selmani – ⚽⚽⚽⚽⚽⚽
  3. Dan Nistor & Pospelov – ⚽⚽⚽⚽⚽

Acesta are un gol deasupra lui Selmani, iar în meciul Oțelul Galați vs Universitatea Craiova își poate îmbunătăți performanțele. Cu Slobozia, Mitriță a fost modest în prima oră de joc, însă nu putea să încheie meciul fără un gol. Pe terenul Galațiului, Mitriță este anunțat titular după cum spuneam mai sus – într-un trident cu Andrei Ivan și Baiaram. Cei 3 îl vor susține pe Koljic.

Fiind mai mulți oameni de atac, Mitriță va avea din nou libertate de mișcare, astfel că avem încredere că poate face show în Oțelul Galați vs Universitatea Craiova. Pentru minim un gol al golgheterului Superligii României, minim 2 goluri marcate în meci și minim 7 cornere, avem o cotă la pariuri de 3.60.

Este cu siguranță un pariu pentru cei care preferă cotele mai mari, însă merită încercat. Tu ce alte ponturi pariuri Superliga vei paria astăzi?

Mitriță înscrie, peste 1.5 goluri & peste 6.5 cornere @ 3.60
VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite