RB Leipzig vs Juventus – Ponturi Pariuri Champions League 02.10.2024

RB Leipzig vs Juventus
RB Leipzig vs Juventus (sursa foto – facebook.com)

Etapa a doua din cadrul noului format al Champions League propune duelul dintre RB Leipzig vs Juventus, acesta fiind programat să se joace miercuri seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute în Germania, pe “Red Bull Arena”.

Vedem goluri la RB Leipzig vs Juventus?

Astăzi ne așteaptă alte nouă partide extrem de interesante în Champions League, cea mai tare competiție a planetei, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind pe site cu o mulțime de recomandări din care vă puteți inspira. În acest material avem duelul dintre RB Leipzig vs Juventus, la care, în urma analizei, am ales un pronostic pe goluri, într-o cotă de 1.68.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri RB Leipzig vs Juventus

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă este ușor favorită în această înfruntare, primind o cotă de 2.38 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un eventual succes al grupării oaspete avem o cotă de 3.05 la aceeași agenție online.

Cote pariuri RB Leipzig vs Juventus
Cote pariuri RB Leipzig vs Juventus

RB Leipzig, prestație solidă în ultimul meci

Din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept avantajată de faptul că joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Germanii au avut parte de un start ratat în noua ediție de Champions League, în primul meci nereușind să obțină vreun punct. E drept, au avut și o misiune extrem de complicată, jucând în deplasare, pe terenul celor de la Atletico Madrid, unde au pierdut in-extremis cu 2-1, primind golul decisiv în minutul 90.

Cei de la RB Leipzig au un moral bun înainte de această înfruntare, venind după două partide fără gol primit. Mai întâi, aceștia au remizat la scor alb cu St Pauli, în deplasare, urmând apoi un succes categoric în duelul de pe teren propriu cu Augsburg, câștigând cu un spectaculos 4-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gulacsi; Geertruida, Orban, Lukeba, Raum; Baumgartner, Haidara, Vermeeren, Simons; Sesko, Openda

Juventus arată foarte bine în acest sezon

Vorbim de o echipă mult mai valoroasă, cu realizări mult mai mari de-a lungul anilor, care are de asemenea și un parcurs mai bun în actuala stagiune. Cu toate acestea, bookmakerii au decis să o dea ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin chiar ușor.

Torinezii, spre deosebire de adversarii lor, au strălucit în prima rundă din noul format de Champions League, însă, ce-i drept, au avut și o misiune mai ușoară. Aceștia au primit vizita celor de la PSV Eindhoven, cu care nu au avut nicio problemă, câștigând lejer cu 3-1.

Meciul de Champions League a fost de altfel și singurul în care Juventus a primit gol în acest sezon. În celelalte șase partide, toate disputate în campionat, aceasta a înregistrat trei victorii, toate la scor de neprezentare, dar și trei remize, toate la scor alb

  • ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio; Kalulu, Gatti, Bremer, Cambiaso; Locatelli, Fagioli; Gonzalez, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic

Ponturi pariuri RB Leipzig vs Juventus

Juventus pare de neînvins în acest început de sezon, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv din această înfruntare, însă noi ne așteptăm ca RB Leipzig să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a puncta cel puțin o dată, mai ales că va avea și avantajul propriului teren de partea sa. Așadar, vom alege un pariu pe “ambele marchează”, la o cotă de 1.68 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.68

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite