Dortmund vs Celtic – Ponturi Pariuri Champions League 01.10.2024

Dortmund vs Celtic
Dortmund vs Celtic (sursa foto – facebook.com)

Marți, în data de 1 octombrie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Borussia Dortmund vs Celtic, aceasta contând pentru etapa a doua din cadrul Champions League, urmând să se dispute în Germania, pe “Signal Iduna Park”.

Pariem simplu la Dortmund vs Celtic

Borussia Dortmund vs Celtic se anunță a fi un duel extrem de interesant, așa că nu aveam cum să îl trecem cu vederea. În urma analizei, am decis să pariem simplu, într-o cotă de 1.50, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție de pariuri online care se laudă cu un pachet de bun-venit extrem de atractiv, ce include un Pariu Fără Risc de până la 500 RON, 300 Rotiri Gratuite, dar și 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Dortmund vs Celtic

Așa cum era și normal de altfel, gruparea gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind fără dubii o echipă mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.50 la victorie, în timp ce oaspeții au cota 6.40 în cazul unul succes.

Cote pariuri Dortmund vs Celtic
Cote pariuri Dortmund vs Celtic

Dortmund, prestații solide pe teren propriu

Din punct de vedere al valorii, este fără dubii peste nivelul adversarei sale, fiind de asemenea și mai experimentată, venind și dintr-un campionat mai bine cotat. Așadar, bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această partidă, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

“Galben-negrii” au avut parte de un start perfect în Champions League, competiție în care în sezonul precedent atingeau finala. Aceștia au dat piept cu belgienii de la Club Brugge în prima etapă, cu care nu au avut nicio problemă, impunându-se la scor de neprezentare în deplasare.

Imediat după acel meci, cei de la Dortmund s-au deplasat în fieful celor de la Stuttgart, unde au pierdut cu un neverosimil 5-1. Au dat însă replica imediat, în ultimul joc impunându-se cu 4-2 în fața celor de la Bochum, ajungând astfel la trei victorii consecutive pe teren propriu, din tot atâtea meciuri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Kobel; Couto, Sule, Schlotterbeck, Ryerson; Gross, Can; Adeyemi, Brandt, Gittens; Guirassy

Celtic, parcurs perfect în acest sezon

Vorbim de cea mai puternică echipă din Scoția, care domină în campionatul intern de câteva sezoane. Totuși, aceasta nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră.

Scoțienii, la fel ca adversarii lor, au început foarte bine în noua ediție de Champions League, cu un succes categoric. E drept, nici nu au avut o misiune foarte complicată, primind vizita campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava, pe care au învins-o cu un convingător 5-1.

De menționat faptul că cei de la Celtic se descurcă de minune în actuala stagiune, câștigând toate cele nouă partide disputate. Ultima dată s-au impus cu un neverosimil 0-6 în deplasarea de la St. Johnstone, ajungând astfel la 33 de goluri marcate.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Schmeichel; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; Engels, McGregor, Hatate; Kuhn, Furuhashi, Maeda

Ponturi pariuri Dortmund vs Celtic

La Borussia Dortmund vs Celtic putem alege mai multe ponturi pariuri, în special pe goluri, dacă ținem cont de forma celor două echipe. Nu este exclus să avem parte de multe reușite, însă noi ne-am oprit asupra unui singur pronostic, așa că vom merge pe mâna germanilor. Au totuși mult mai multă valoare, dar și mai multă experiență, iar cum aceștia beneficiază de avantajul propriului teren, ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

Dortmund câștigă @ Cota 1.50

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite