Începem weekend-ul cu Biletul Zilei Cota 4 și 25 RON FREEBET

Începem weekend-ul cu Biletul Zilei Cota 4 și 25 RON FREEBET / sursă foto Facebook.com

Ești pregătit de acțiune? Sper că raspunsul este DA, deoarece la Xbets începem weekend-ul cu Biletul Zilei Cota 4 și 25 RON FREEBET.

Pariul Gratuit în valoare de 25 RON poate fi al tău indiferent de rezultatul biletului din acest articol. Tot ce trebuie să faci pentru a profita de bonusul celor de la Superbet este să îți deschizi un cont nou, să plasezi Biletul Zilei Cota 4 cu minim 24 RON și să aștepți câteva minute. Nu uita să accepți oferta ”24+25 RON Superliga” din contul tău, înainte de a paria.

Biletul Zilei Cota 4 04.10.2024

MeciCotăPronostic
UTA Arad vs Petrolul Ploiești1.97ambele echipe marchează
Farul Constanța vs Dinamo București1.83X2 (Dinamo București nu pierde)
Biletul Zilei Cota 4 04.10.2024

Biletul Zilei Cota 4: pariem pe goluri în UTA vs Petrolul

UTA Arad vs Petrolul Ploiești reprezintă un duel de tradiție în fotbalul românesc, ce va avea loc din nou în etapa a 12-a a Superligii, sezonul 2024/2025. Cele două formații vor deschide weekend-ul, iar noi ne așteptăm la spectacol și tocmai de aceea am pariat pe pronosticul ”GG”, la o cotă pariuri de 1.97 oferită de Superbet.

Gazdele au reușit etapa trecută să obțină a doua victorie a sezonului, o victorie care ar trebui să pună capăt perioadei slabe. Arădenii au învins-o pe CFR Cluj în deplasare cu scorul de 3-1, fiind de departe cea mai solidă evoluție a trupei din vestul țării, în acest sezon.

  • Echipă probabilă UTA Arad: Popa – Poulolo, Conte, Trif – Cimpanu, Hrezdac, Pedro, Van Durmen, Râpă – Johana, Costache

De partea cealaltă, Petrolul Ploiești continuă să fie una din cele mai bune formații din campionat, echipa având 18 puncte acumulate în 11 etape. Runda trecută, ”lupii galbeni” au trecut de Hermannstadt pe teren propriu, scor 4-1. A fost a 4-a victorie a stagiunii, care le asigură locul în play-off oaspeților, înainte de etapa a 12-a.

  • Echipă probabilă Petrolul Ploiești: Zima – Dumitriu, Huja, Papp, Ricardinho – Keita – Grozav, Jyry, Hanca, Radulescu – Tudorie

Ultima oară când s-au întâlnit – în luna aprilie a acestui an – UTA și Petrolul au remizat cu scorul de 1-1.

Biletul Zilei Cota 4

Mizăm pe Dinamo pe Biletul Zilei Cota 4 de vineri

În a doua partidă inclusă pe Biletul Zilei Cota 4, am ales să pariez pe Dinamo București, de la care mă aștept să obțină minim un punct pe terenul celor de la Farul Constanța.

Echipa lui Gheorghe Hagi continuă să fie inconstantă și să adune cu greu puncte. După victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe de pe teren propriu, fosta campioană a României a cedat pe terenul modestei Gloria Buzău, scor 1-0. Acasă, Farul a pierdut o jumătate din meciurile disputate în această stagiune, cu Unirea Slobozia, FC Botoșani și CFR Cluj.

  • Echipă probabilă Farul Constanța: Buzbuchi – Sirbu, Țiru, Gustavo, Ganea – Radaslavescu, Dican, Casap – Alibec, Rivaldinho, Grigoryan

De partea cealaltă, Dinamo București a ajuns la 3 partide consecutive fără eșec. ”Câinii” au învins-o pe Unirea Slobozia după pauza competițională, iar apoi au remizat la Oțelul Galați – scor 1-1. Etapa trecută, dinamoviștii au condus-o pe FC Botoșani acasă cu scorul de 2-0, însă au clacat în ultimul sfert de oră – atunci când au încasat două goluri. În cele din urmă punctele au fost împărțite.

Chiar și așa, jocul celor de la Dinamo mi se par mult peste cel al constănțenilor, care în ciuda transferurilor nu dau randament în compartimentul ofensiv.

  • Echipă probabilă Dinamo București: Golubovic – Caragea, Licsandru, Patriche, Sivis – Cirjan, Gnahore, Olsen – Milanov, Selmani, Soro
Pariază Biletul Zilei Cota 4 și încasează 25 RON!

Acestea sunt cele două ponturi pariuri Superliga alese pentru Biletul Zilei Cota 4 din Superliga, de pe 04.10.2024. Ce părere ai despre recomandările noastre?

VREAU 25 RON FREEBET!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite