Torino vs Lazio – Ponturi Pariuri Serie A 29.09.2024

Torino vs Lazio
Torino vs Lazio (sursa foto – facebook.com)

Etapa a șasea din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Torino vs Lazio, acesta fiind programat să se dispute în această după-amiază, de la ora 13:30, pe “Stadio Olimpico di Torino”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Analiza meciului dintre Torino vs Lazio

Ne așteaptă câteva meciuri interesante în cadrul campionatului italian, iar Torino vs Lazio este unul dintre ele, în care noi așteptăm spectacol. În urma analizei, am ales un pronostic pe goluri, într-o cotă decentă de 1.41, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție de pariuri online la care îți poți începe aventura cu un Pariu Fără Risc de până la 500 RON.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Torino vs Lazio

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, înclinând însă ușor balanța în favoarea echipei oaspete, cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.60 la victorie, în timp ce un succes al gazdelor ne poate tripla investiția.

Cote pariuri Torino vs Lazio
Cote pariuri Torino vs Lazio

Torino este surpriza acestui început de campionat

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, având în vedere faptul că va da piept cu o adversară mai puternică, ce are pretenții mult mai mari.

Torinezii impresionează în acest început de campionat, având în vedere faptul că se situează în partea de sus a clasamentului, ocupând mai exact locul al doilea, fiind la un punct de primul loc, ocupat de rivala Juventus, care are cu un meci în plus. Până acum au reușit trei victorii și două remize, meciuri în care au înscris opt goluri, primind cinci.

Cei de la Torino sunt fără înfrângere în campionat, în ultimul meci reușind o victorie cu 2-3 în fieful celor de la Hellas Verona. Totuși, aceștia vin după un eșec suferit în Cupa Italiei, pierzând în disputa de pe teren propriu cu Empoli, scor 2-3.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Coco, Maripan, Masina; Lazaro, Ilic, Ricci, Linetty, Sosa; Sanabria, Zapata

Lazio are o misiune complicată în acest meci

Vorbim de o echipă mult mai valoroasă, mai experimentată, cu performanțe mult mai mari în ultimii ani, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca favorită, deși va avea o misiune extrem de complicată, jucând în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Lazialii nu au parte de un început grozav în actuala ediție de Serie A, ținând cont de faptul că se situează pe treapta a opta a clasamentului, cu șapte puncte acumulate în cinci etape. Aceștia au înregistrat două victorii și un egal, suferind două eșecuri, în urma acestor jocuri înscriind nouă goluri, primind opt.

Ultima etapă de campionat nu a fost de bun augur pentru cei de la Lazio, aducându-le un eșec, pierzând in-extremis cu 2-1 în fieful celor de la Fiorentina, deși au avut 0-1. Vin totuși după un succes clar obținut în Europa League, învingând-o pe Dynamo Kiev la scor de neprezentare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Provedel; Lazzari, Gila, Romagnoli, Tavares; Rovella, Guendouzi; Isaksen, Dia, Zaccagni; Castellanos

Ponturi pariuri Torino vs Lazio

Această partidă este una extrem de complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante. Noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom alege varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.41, ce își poate face loc lejer pe Biletul Zilei sau chiar și pe un bilet în cota 2.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.41

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite