Biletul zilei la Betano: Pariem pe derbiul din Bundesliga, 28 septembrie 2024

Sursă foto: Goal.com

Continuăm weekend-ul cu biletele zilei din fotbal, acolo unde am bifat o nouă cotă de 2 din sportul rege. Biletul zilei de ieri a fost câștigător, bifând astfel o performanță pozitivă a echipei de tipsteri. Până în momentul de față suntem la borna 4 la numărul biletelor câștigătoare la rând.

Biletul de azi propune un pronostic la cel mai interesant duel al zilei, care vine din Bundesliga, acolo unde Bayern o va întâlni pe Leverkusen, ambele fiind în formă maximă.

MeciPronosticCotă
Genoa CFC – Juventus FCBetbuilder: X2 și sub 4.5 goluri1.24
FC Bayern Munchen – Bayer 04 Leverkusen1X1.22
Rapid București – FC Oțelul GalațiSub 3.5 goluri1.27
Biletul zilei azi la Betano în cota 1.92
100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul zilei la Betano: Juve fără pași greșiți în Serie A

Juve este fără înfrângere în acest debut de nou sezon, iar pe această listă se mai adaugă doar Empoli și Torino, cu același parcurs foarte bun. Deși nu au pierdut cele 3 puncte puse în joc, Juve este fără gol marcat în ultimele 2 etape din serie A cu Napoli și Empoli, însă au fost la cote maxime în mijlocul săptămânii trecute, unde au învins-o pe PSV cu scor de neprezentare.

Genoa are o singură victorie în acest sezon, în deplasare la Monza cu scorul de 0-1, în rest au bifat 2 egaluri și două înfrângeri. Pontul nostru va merge către o șansă dublă pe echipa oaspete și goluri puține, mai ales că Juve nu a încasat niciun gol în serie A, fiind singura echipă din prima ligă italiană cu această performanță.

Biletul zilei la Betano: Bayern bifează doar succesuri în acest sezon

Bayern va primi vizita celor de la Leverkusen pe Allianz Arena din Munich de la ora 19:30, iar așteptările sunt mari având în vedere forma de invidiat a ambelor formații. Bayern vine după cea mai clară victorie din Champions League, 9-2 cu Dinamo Zagreb, urmată de o victorie cu 5-0 pe terenul celor de la Bremen, victorie care a trimis-o pe fotoliul de lider cu 4 victorii consecutive și cu un golaveraj de 16:3.

De partea cealaltă, Leverkusen rămâne în continuare un colos în Bundesliga, iar meciurile disputate în liga internă sunt pline de spectacol. Pronosticul nostru la acest meci rămâne în continuare pe șansa gazdelor să câștige acest joc, având în vedere că Leverkusen a primit cel puțin un gol de la fiecare adversar în acest sezon.

Biletul zilei azi Betano: Rapid obligație morală față de suporteri

Vișiniii, cu Șumi pe bancă, au bifat a doua victorie în Superligă, însă pe teren propriu rămân în continuare fără victorie. Aceștia au bifat 3 egaluri și o înfrângere, ocupând penultima poziție în clasamentul formei în jocurile de acasă.

Oțelul rămâne și în acest sezon o rocă tare pentru orice formație, fiind în fruntea clasamentului după rezultatele foarte bune. Galațiul rămâne neînvinsă în liga 1 din România, având 4 victorii și 5 rezultate de egalitate, având cea mai bună apărare cu doar 4 goluri primite în cele 9 etape. Pontul nostru este de sub 3.5 goluri în meci.

Biletul zilei de azi la Betano în cota 1.92

Pariul zilei este compus din 3 pronosticuri din cadrul ofertei Betano, toate din sportul rege, cel mai important pronostic fiind la meciul dintre Bayern Munich. Biletul zilei poate ajunge astăzi la borna 5 al biletelor prinse la rând în cazul în care va fi și astăzi câștigător.

PARIAZĂ BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite