Biletul Zilei Cota 5: cele mai tari pariuri din Superliga și Premier League 29.09.2024

Biletul Zilei Cota 5: cele mai tari pariuri din Superliga și Premier League 29.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Astăzi, 29.09.2024, avem parte de acțiune în Superliga și Premier League – iar eu am selectat cele mai tari 3 ponturi care ne formează Biletul Zilei Cota 5.

Pariem pe două soliste și pe derby-ul de pe Old Trafford, dintre Manchester United și Tottenham Hotspur. Biletul Zilei Cota 5 a fost plasat la Betano, acolo unde toți clienții noi au ocazia de a încasa un bonus în valoare de 500 RON. Nu uita, acest operator online oferă constant pariuri gratuite și oferte exclusive – așadar nu mai sta pe gânduri și înregistrează-te de pe bannerele noastre!

Biletul Zilei Cota 5 29.09.2024

MeciCotăPronostic
Gloria Buzău vs Farul Constanța2.00Farul Constanța câștigă
Ipswich Town vs Aston Villa1.87Aston Villa câștigă
Manchester United vs Tottenham1.39ambele echipe marchează
Biletul Zilei Cota 5 29.09.2024

Reușesc elevii lui Hagi o victorie?

Farul Constanța nu concepe să rateze o prezență în play-off, mai ales după ultimele transferuri, însă echipa trebuie să înceapă să lege victorii. Oaspeții se află pe locul 9 în clasamentul Superligii, la 3 lungimi în spatele celor de la Petrolul Ploiești, formația clasată pe poziția a 6-a.

Etapa precedentă, constănțenii au trecut de Sepsi Sf. Gheorghe pe teren propriu, scor 2-1. A fost abia a 3-a victorie pentru fosta campioană a Superligii, iar antrenorul echipei vrea mai mult. Adversara de astăzi este mai mult decât accesibilă. Gloria Buzău este lanterna roșie a campionatului, cu o singură victorie și 20 de goluri încasate!

Alibec & co. au în față cea mai modestă defensivă a campionatului, astfel că acest pariu single de cota 2 de pe Biletul Zilei cota 5 este unul foarte bun în opinia mea.

Biletul Zilei Cota 5: pariem pe victoria celor de la Aston Villa

O altă echipă ce evoluează în deplasare, de la care am pretenții astăzi, este Aston Villa. Trupa lui Unai Emery completează podiumul în Premier League după 5 etape, la egalitate de puncte cu Liverpool și la o lungime în spatele celor de la Manchester City.

De la venirea spaniolului pe Villa Park, echipa a evoluat enorm, iar obiectivul este din nou Big 4. Etapa precedentă, Aston Villa a bifat a 3-a victorie consecutivă în Premier League, 3-1 acasă – în compania celor de la Wolves. De partea cealaltă, Ipswich se află pe locul 17, la doar două puncte distanță de retrogradare.

De la promovarea în Premier League, Ipswich încă nu a bifat vreo victorie – adunând doar 3 puncte. Ofensiva este punctul slab al gazdelor, echipa marcând doar 3 goluri în 5 etape. Momentan singura formație ce stă mai rău la acest capitol este Southampton.

Încasează 500 RON și pariază Biletul Zilei Cota 5

Așteptăm goluri pe Biletul Zilei Cota 5

Ultimul duel pe care pariem pe Biletul Zilei Cota 5 este Manchester United vs Tottenham. Trupa lui Radu Drăgușin a bifat o victorie la mijlocul săptămânii cu Qarabag, în Europa League, iar moralul este unul bun. De partea cealaltă, Manchester United a clacat cu Twente – în fața căreia a remizat cu scorul de 1-1.

Ultima oară, cele două formații s-au întâlnit pe Old Trafford pe 14 ianuarie, atunci când au remizat la capătul unei partide spectaculoase – scor 2-2. Ambele formații au mare nevoie de toate cele 3 puncte și ambii antrenori au la dispoziție o ofensivă foarte bună.

Rashford, Zirkzee, Bruno Fernandes, Heung Min Son, Solanke sau Timo Werner sunt doar câțiva din jucătorii ce vor fi implicați în meciul de pe ”Teatrul Viselor”. Încheiem așadar Biletul Zilei Cota 5 cu un pariu de cota 1.39 – în care avem nevoie de un gol în ambele porți.

Biletul Zilei Cota 5
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite