Rayo Vallecano vs Leganes – Ponturi Pariuri La Liga 28.09.2024

Rayo Vallecano vs Leganes
Rayo Vallecano vs Leganes (sursa foto – facebook.com)

Sâmbătă, în data de 28 septembrie, cu începere la ora 17:15, “Campo de Futbol de Vallecas” va găzdui duelul dintre Rayo Vallecano vs Leganes, acesta contând pentru runda a opta din cadrul campionatului spaniol.

Pariu în cota 1.94 la Rayo Vallecano vs Leganes

La prima vedere, poate că duelul dintre Rayo Vallecano vs Leganes nu spune prea multe, însă noi credem că ne-ar putea aduce un profit frumos, în condițiile în care am selectat un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.94. De asemenea, pe site-ul nostru aveți o mulțime de ponturi pariuri din care puteți alege, așa că aveți suficiente materiale din care vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Rayo Vallecano vs Leganes

Cei de la Rayo Vallecano pornesc cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel, ținând cont mai ales de forma pe care o traversează. La Unibet, aceștia primesc o cotă de 1.94 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Leganes avem o cotă de 4.90.

Cote pariuri Rayo Vallecano vs Leganes
Cote pariuri Rayo Vallecano vs Leganes

Rayo Vallecano arată bine în ultimul timp

Dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și un plus de experiență la nivelul primei divizii, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii au decis să o dea ca favorită, mai ales că joacă acasă.

Echipa din Madrid se găsește în prezent în zona mediană a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al nouălea, cu nouă puncte din 21 posibile. Aceasta și-a trecut în cont două victorii și trei remize, suferind două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând opt goluri, primind șapte.

Cei de la Rayo Vallecano trec printr-o perioadă bună, venind după trei partide consecutive fără înfrângere, în care internaționalul român Andrei Rațiu a avut evoluții admirabile. Madrilenii au început seria cu un succes cu 3-1 cu Osasuna, remizând apoi cu Atletico Madrid și Girona, echipe angrenate în Champions League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Batalla; Balliu, Lejeune, Mumin, Rațiu; De Frutos, Diaz, Valentin, Embarba; Palazon, Camello

Leganes, fără victorie de cinci etape

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de La Liga, ce dispune de un lot modest, cu care nu poate emite pretenții prea mari, principalul său obiectiv în actuala stagiune fiind evitarea retrogradării în Segunda Division, unde a jucat în stagiunea precedentă.

Gruparea vizitatoare este sub adversara sa în clasamentul din La Liga, ocupând mai exact locul al 15-lea, fiind la trei puncte distanță. Cele șapte runde de campionat de până acum i-au adus un succes, trei egaluri și trei înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând patru goluri, primind de două ori mai multe.

Cei de la Leganes sunt fără victorie de cinci etape, interval în care au obținut două puncte. După ce au pierdut pe rând cu Mallorca, Real Betis și Athletic Bilbao, aceștia au terminat la egalitate cu Getafe, scor 1-1 înregistrat în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dmitrovic; Saenz, Gonzalez, Nastasic; Rosier, Cisse, Tapia, Cruz; Rodriguez, De la Fuente, El Haddadi

Ponturi pariuri Rayo Vallecano vs Leganes

După cum menționam, Rayo Vallecano este fără dubii o echipă mai bună, fiind peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne pe forma pe care o traversează, dar și pe faptul că joacă acasă, vom miza pe un succes al său. Cota pariului ales de noi este de 1.94 și își poate face loc pe Biletul Zilei fără probleme.

Gazdele câștigă @ Cota 1.94

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite