Le Havre vs Lille – Ponturi pariuri Ligue 1 – 28.09.2024

Le Havre vs Lille - Ponturi pariuri Ligue 1 - 28.09.2024
Le Havre vs Lille – Ponturi pariuri Ligue 1 – 28.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda a șasea din Ligue 1 ne propune întâlnirea dintre Le Havre vs Lille ce vă avea loc sâmbăta, 28 septembrie 2024, de la ora 20:00, pe “Stade Oceane”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produce Le Havre surpriza?

“Le Club Doyen” nu se află într-un moment foarte bun, asta după ce în precedentele două jocuri de campionat au ieșit învinși de pe câmpul de joc. A fost mai întăi vizita de la Toulouse, acolo unde au cedat cu 2-0, și vizita din runda trecută de asemenea pierdută cu 3-1 în fata lui AS Monaco.

Evoluția lor de pe “Stade Louis ÎI” nu a fost deloc una rea. Ba char mai mult au fost la egalitate mai bine de o oră în Principat, însă în ultima jumătate de ora a întâlnirii, Monaco și-a demonstrat calitatea superioară și a făcut diferența pe tabela de marcaj.

Parcursul lor din actuala ediție de Ligue 1 nu este tocmai una rea până acum. Echipa pregătită de Didier Digard se plasează în momentul de fata pe poziția a zecea, cu 6 puncte și un golaveraj negativ de -3. Abdoulaye Toure este jucătorul cu cele mai bune cifre din tabăra gazda, acesta având doua reușite și un assist până acum.

  • Echipa probabilă: Desmas; Sangante, Salmier, Lloris; Nego, Toure, Kuzyaev, Kechta, Targhalline, Operi; Casimir

Prezentare cote Betano – Le Havre vs Lille

Cote pariuri Le Havre vs Lille
Cote pariuri Le Havre vs Lille

“Les dogues” sunt cotați cu prima șansă la un triumf de către agențiile de pariuri online care le atribuie o cotă de 1.78 în momentul de față. Avem o alternativă bună și la “GG”, pronostic pentru care primim la Le Havre vs Lille, o cotă de 1.87.

Lille nu a mai pierdut un meci direct din 1996!

După 4 înfrângeri consecutive, trupa antrenată de Bruno Genesio a reușit să întrerupă această serie negativă de rezultate, asta după ce au scos o remiză spectaculoasă în meciul jucat pe propria arena în compania celor de la Strasbourg, încheiată cu scorul de 3-3.

Putem spune fară probleme că gruparea din nordul Franței nu se simte deloc bine când vine vorba de jocurile din deplasare. Au jucat deja de 5 ori pe teren străin, iar în acest interval de timp au înregistrat deja 4 înfrângeri, și un singur succes 0-2, pe terenul lui Reims.

Pentru a nu se îndepărtă de locurile fruntașe, “les nordistes” trebuie să câștige astăzi. În caz contrar se vor îndepărta destul de mult de plutonul fruntaș. Formația vizitatoare se regăsește abia pe locul 9, cu un cumul de 7 puncte și un golaveraj pozitiv la ora actuală, de +1.

  • Echipa probabilă: Chevalier; Meunier, Alexsandro, Diakite, Bakker; Ang Gomes, Andre, Andre Gomes; Zhegrova, David, Bayo

Ponturi Ligue 1 – Le Havre vs Lille

Chiar dacă nu au castigat runda trecută, am ramarcat totuși un progres semnificativ în jocul lui Lille care traversează o forma ceva mai modestă, însă astăzi au o șansă bună să obțină primul triumf din această toamnă pentru nici adversari lor nu se află într-un moment prea bun, iar valoric cu siguranță stau mult mai bine dacat cei de Le Havre.

2 Solist @ 1.78

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite