Manchester United vs Tottenham: Pariuri Speciale 29.09.2024

Manchester United vs Tottenham: Pariuri Speciale 29.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Duminică, 29.09.2024, va avea loc una din cele mai interesante partide ale rundei cu numărul 6 de Premier League. Duelul Manchester United vs Tottenham este programat la ora 18:30 (ora locală a României) și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 & Prima Sport 1.

Vorbim despre unul din cele mai tari meciuri azi, așadar cu siguranță toți microbiștii sunt în căutare de câteva ponturi pariuri pentru Manchester United vs Tottenham. Eu am găsit două recomandări foarte interesante la operatorul online Superbet, pe care le putem plasa cu un BONUS exclusiv în valoare de 500 RON!

Pachet de 500 RON Bonus

Manchester United vs Tottenham – la ce ne putem aștepta?

Manchester United vs Tottenham este unul din meciurile ce au livrat mereu în ultimii ani. Pe 14 ianuarie 2024, cele două formații au remizat cu scorul de 2-2, un scor ce s-a repetat și în 2023. De asemenea, în precedentele 4 ediții de Manchester United vs Tottenham am văzut echilibru. Fiecare formație a bifat un succes acasă cu scorul de 2-0, iar celelalte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Tocmai de aceea, duelul de astăzi pare unul dificil de pronosticat din punct de vedere al solistelor. În schimb, vom miza pe două pariuri speciale, pe care le găsești la finalul acestui articol. Înainte de a paria, hai să vedem care este forma de moment a trupelor lui Ten Hag și Postecoglou.

În primul rând, o avem pe Manchester United, care în ultimele 3 partide oficiale a bifat o singură victorie – 7-0 cu Barnsley, în Cupa Ligii Angliei. A urmat o remiză albă cu Crystal Palace în campionat și un 1-1 cu Twente – în prima rundă a grupelor Europa League.

  • Echipă probabilă Manchester United: Onana – Dalot, Martinez, Maguire, Mazraoui – Eriksen, Ugarte – Rashford, Fernandes, Garnacho – Zirkzee

De partea cealaltă, o avem pe Tottenham, care vine dupa 3 succese consecutive în partidele oficiale. Pe 18 septembrie, londonezii au trecut de Coventry în Cupa Ligii Angliei – scor 2-1. A urmat o victorie în campionat pe teren propriu, 3-1 în compania celor de la Brentford.

La mijlocul săptămânii, Spurs a învins-o pe Qarabag în Europa League, scor 3-0. Johnson, Sarr și Solanke au marcat pentru gazde. Meciul a fost însă unul de coșmar pentru internaționalul român Radu Drăgușin, cel care a fost eliminat după doar 8 minute de joc. La finalul partidei, antrenorul celor de la Spurs nu a dorit să aducă vreo remarcă negativă față de fundașul central:

“Nimic anume către ei (Drăgușin și Lucas – cel care a fost înlocuit cu Udogie în minutul 12). A fost doar o consecință a faptului că am început meciul foarte lent. Nu a fost un început grozav pentru noi. Am fost foarte pasivi cu pasele noastre. Fie că a fost vorba de întârzierea jocului sau de altceva, dar nu este o scuză. Ne-am cam împușcat în picior și, din păcate, Radu și Lucas au plătit prețul final pentru asta. Ca echipă, pur și simplu nu am început meciul așa cum ne-am dorit și cum aveam nevoie și am făcut jocul dificil pentru noi. Răspunsul a fost extraordinar, absolut, dar dezamăgiți că a trebuit să fim în această situație”.

  • Echipă probabilă Tottenham: Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Kulusevski, Bentancur, Maddison – Son, Solanke, Johnson

Ce pariuri speciale plasăm?

Primul pariu special propus la meciul Manchester United vs Tottenham, este bazat pe ambele formații. În oferta operatorului online Superbet am găsit un SuperPariu care are șanse bune de reușită. Este vorba despre minim 9 șuturi pe poartă și minim 3 goluri marcate în meci, la o cotă pariuri de 1.60.

peste 8.5 șuturi pe poarta & peste 2.5 goluri @ 1.60

De asemenea, pentru cei care vor să riște puțin mai mult și să adauge pe biletul zilei de astăzi un pronostic la pariuri de cotă mai mare, avem și o recomandare secundată la meciul Manchester United vs Tottenham:

  • fiecare echipă va avea minim 5 cornere & peste 2.5 goluri în meci @ 2.50
VREAU 500 RON BONUS PENTRU PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite