Malmo vs Rangers – Ponturi Pariuri Europa League 26.09.2024

Malmo vs Rangers
Malmo vs Rangers (sursa foto – facebook.com)

Prima etapă din faza ligii Europa League propune duelul dintre Malmo vs Rangers, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 19:45, urmând să se dispute în Suedia, pe “Eleda Stadion”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Ce pariem la Malmo vs Rangers?

Ieri am avut parte de spectacol în Europa League, iar astăzi ne așteaptă alte nouă partide extrem de interesante. Evident, tipsterii site-ului XBets le-au luat pe toate în vizor, venind cu tot felul de ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest material avem analiza duelului dintre Malmo vs Rangers, pentru care am ales un pronostic într-o cotă de 1.68.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Malmo vs Rangers

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.33 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.20.

Cote pariuri Malmo vs Rangers
Cote pariuri Malmo vs Rangers

Malmo, fără gol primit în ultimele patru meciuri

Din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate, însă, în ciuda acestui aspect, casele de pariuri o dau ca favorită, fiind ce-i drept avantajată de faptul că joacă acasă, unde este extrem de greu de învins.

Suedezii au jucat în acest sezon în preliminariile Champions League, trecând de tururile 2 și 3, impunându-se cu Klaksvik și PAOK. În play-off, aceștia au dat piept cu Sparta Praga, cu care nu au avut nicio șansă, pierzând cu 2-0 atât în tur, cât și în retur.

Cei de la Malmo sunt fără eșec de patru partide, interval în care nu au primit niciun gol. Aceștia au remizat la scor alb în duelurile din deplasare cu AIK Stockholm și GAIS, impunându-se pe teren propriu cu Djurgarden și Hacken, câștigând de fiecare dată cu 4-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dahlin; Stryger Larsen, Jansson, Rosler, Busanello; Rieks, Pena, Johnsen, Christiansen; Botheim, Kiese Thelin

Rangers nu arată deloc rău în ultimul timp

Într-adevăr, este o echipă mai valoroasă, mai experimentată, cu performanțe mult mai mari la nivel european, însă, cu toate acestea, casele de pariuri au decis să o dea ca outsideră, urmând totuși să joace în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Scoțienii, la fel ca adversarii lor, au jucat în acest sezon în preliminariile Ligii Campionilor. Aceștia au început direct din turul al treilea, acolo unde au avut-o ca adversară pe Dynamo Kiev, cu care au remizat în prima manșă, scor 1-1, pierzând apoi la retur, pe teren propriu, scor 0-2.

În precedentele patru partide, cei de la Rangers au suferit un singur eșec, pierzând categoric în derby-ul cu rivala Celtic. În acest interval au înregistrat însă patru victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se la scor de neprezentare în disputa de pe teren propriu cu Dundee FC.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Butland; Tavernier, Souttar, Propper, Jefte; Barron, Diomande; Cerny, Lawrence, Bajrami; Dessers

Ponturi pariuri Malmo vs Rangers

Această partidă este una foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Noi ne așteptăm însă să avem parte de spectacol, ambele formații fiind capabile să înscrie cel puțin câte o dată, astfel că vom alege un pariu pe goluri, la o cotă mai mult decât decentă de 1.68 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.68

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite