Chelsea vs Brighton: Pariuri Speciale Premier Leauge, 28.09.2024

Chelsea vs Brighton: Pariuri Speciale Premier Leauge, 28.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Partida Chelsea vs Brighton este programată pe data de 28 septembrie 2024, de la ora 17:00. Meciul contează pentru runda cu numărul 6 de Premier League și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 2.

Meciul de pe Stamford Bridge are o favorită certă! Cei de la Unibet le oferă prima șansă londonezilor, care au o cotă la pariuri de 1.77. De partea cealaltă, oaspeții sunt cotați cu 4.30. Nu voi paria însă pe soliste în această după-amiază, ci am ales două ponturi pariuri speciale pentru Chelsea vs Brighton, ambele din oferta celor de la Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Chelsea marchează pe bandă rulantă

Fără doar și poate, vorbim despre un vârf de formă în acest start de mandat al lui Enzo Maresca. Chelsea are 3 victorii consecutive pe plan intern, victorii în care a marcat de 9 ori și nu a încasat vreun gol. Pe 14 septembrie, trupa din capitala Angliei a triumfat la Bournemouth, cu scorul de 1-0.

A urmat o victorie categorică în Premier League – 3-0 pe terenul rivalei locale, West Ham. La mijlocul săptămânii, Chelsea a primit vizita modestei Barrow, în EFL Cup. Nkunku a bifat o dublă în primul sfert de oră, iar autogolul lui Farman a dus scorul la 3-0, în minutul 28.

După pauză, Neto a făcut 4-0 din pasa lui Mudryk, iar francezul Nkunku a semnat hattrick-ul în minutul 75. Cel mai probabil, evolutia excelentă îi va aduce internaționalului francez și un post de titular în Chelsea vs Brighton. Marc Guiu, George sau Acheampong au evoluat și ei contra celor de la Barrow, iar Chilwell a revenit pe teren în repriza secundă și a preluat banderola de căpitan.

  • Echipă probabilă Chelsea: Sanchez – Fofana, Tosin, Colwill, Cucurella – Caicedo, Enzo – Nkunku, Palmer, Sancho – Jackson

Pentru un singur șut expediat pe spațiul porții, Nkunku primește la Unibet o cotă la pariuri excelentă – de 1.65. Ce părere ai, va reuși francezul să pună presiune la poarta oaspeților, în Chelsea vs Brighton?

peste 0.5 șuturi pe poartă Nkunku @ 1.65

Chelsea vs Brighton – oaspeții încă nu au pierdut în actualul sezon

Cei de la Brighton au disputat nu mai puțin de 7 partide oficiale în acest sezon, iar momentan sunt fără eșec. Aceștia au început cu victorii în campionat contra celor de la Everton & Manchester United, iar apoi au triumfat în Cupa Ligii Angliei – 4-0 cu Crawley.

Au urmat două remize în Premier League – 1-1 pe terenul celor de la Arsenal și 0-0 acasă, cu Ipswich. Pe 18 septembrie, Brighton a bifat un nou succes îăn EFL Cup, 3-2 acasă – contra cleor de la Wolves. Seria remizelor în campionat a continuat pe 22 septembrie, când Hinselwood și Welbeck punctau pentru un 2-2 cu Nottingham.

  • Echipa probabilă Brighton: Verbruggen – Estupinian, Dunk, van Hecken, Veltman – Baleba, Hinselwood – Mitoma, Rutter, Adingra – Welbeck

B. Gruda, March, Milner și O Riley nu vor evolua pe Stamford Brdige, toți 4 fiind indisponibili pentur meciul Chelsea vs Brighton, din cauza accidentărilor.

Evident, oaspeții vor încerca să își păstreze invincibilitatea în capitală, însă misiunea se anunță una foarte dificilă. Totuși, Mitoma & co. reprezintă o nucă tare pentru majoritatea echipelor din campionat, așadar trebuie să alegem cu prudență următorul pont la pariuri Premier League.

Din oferta celor de la Unibet am selectat un pariu combo foarte interesant pentru meciul Chelsea vs Brighton, în care rezultatul final nu ne interesează prea mult. Ne așteptăm la o partidă deschisă, cu multe faze de poartă. Ambele formații au jucători rapizi, care pot face diferența în benzi. Tocmai de aceea, este foarte posibil să asistăm la minim 10 lovituri de la colțul terenului și minim 3 goluri.

peste 9.5 cornere și peste 2.5 goluri @ 2.55

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri Chelsea vs Brighton? Le vei include pe Biletul Zilei?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite