Barcelona vs Getafe – Ponturi Pariuri La Liga 25.09.2024

Barcelona vs Getafe
Barcelona vs Getafe (sursa foto – facebook.com)

Etapa a șaptea din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Barcelona vs Getafe, acesta fiind programat să se joace miercuri seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Estadi Olímpic Lluís Companys”, unde ne așteptăm ca gruparea gazdă să strălucească.

Pariem pe cota 1.72 la Barcelona vs Getafe

Tipsterii XBets nu au stat degeaba în această perioadă, profitând din plin de faptul că se joacă partide interesante în Europa League, așa că au venit fie cu ponturi pariuri pentru fiecare duel, fie cu bilete interesante din care vă puteți inspira. Totuși, avem dueluri și în La Liga, iar Barcelona vs Getafe este unul foarte interesant, așa că nu puteam să îl trecem cu vederea, de aceea l-am analizat și am ales și un pariu în cota 1.72. Mai jos ai toate detaliile de care ai nevoie!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Barcelona vs Getafe

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor, mai ales în cele în care joacă pe teren propriu, Barcelona pornește ca mare favorită la casele de pariuri. De data aceasta primește o cotă de 1.24 la Unibet, în timp ce Getafe are o cotă “bombă” de 12.50 în cazul unui succes.

Cote pariuri Barcelona vs Getafe
Cote pariuri Barcelona vs Getafe

Barcelona are punctaj maxim în La Liga

Nu are nevoie de cuvinte de prezentare, fiind fără dubii una dintre cele mai mari echipe din Spania. Chiar dacă stă de câteva sezoane în umbra rivalei Real Madrid, aceasta are în continuare pretenții uriașe, având ca obiectiv câștigarea titlului de campioană.

Începutul arată promițător, având în vedere faptul că este singura echipă cu punctaj maxim după șase etape. Evident, este prima în clasamentul din La Liga, fiind la un punct peste rivala din Madrid, însă are cu un meci în minus. Aceasta dispune și de cel mai bun golaveraj din campionat, marcând 22 de goluri, primind doar cinci.

În urmă cu opt zile, cei de la Barcelona dezamăgeau în Champions League, pierzând cu 2-1 în deplasarea de la Monaco, e drept, într-un meci în care au jucat în inferioritate numerică din minutul 11. Au dat însă replica imediat, în weekend făcând spectacol în deplasarea de la Villarreal, unde s-au impus cu un neverosimil 1-5.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pena; Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde; Casado, Pedri; Yamal, Raphinha, Torres; Lewandowski

Este Getafe capabilă să producă surpriza?

Este fără dubii una dintre echipele de pluton din La Liga, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din absolut orice punct de vedere, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii o dau ca “victimă sigură” în acest duel.

Echipa vizitatoare dezamăgește în acest început de campionat, având în vedere faptul că este penultima în clasamentul din La Liga, cu doar patru puncte acumulate. Este fără victorie în șase etape, înregistrând patru remize și două eșecuri, meciuri în care a marcat trei goluri, primind cinci.

Ultimele două deplasări nu le-au adus celor de la Getafe niciun punct, pierzând la scor minim cu Sevilla și cu 2-1 în duelul cu Real Betis. În weekend, aceștia au primit vizita celor de la Leganes, cu care nu au scos decât un singur punct, cu mari emoții.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Soria; Iglesias, Djene, Berrocal, Alderete, Rico; Perez, Uche, Milla, Sola; Mayoral

Ponturi pariuri Barcelona vs Getafe

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Barcelona fiind net superioară din acest punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren. Bazându-ne și pe forma pe care o arată în campionat, ne așteptăm să se impună clar, motiv pentru care mizăm pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă foarte bună de 1.72.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.72

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite