CFR Cluj vs UTA Arad: SuperPariuri de top, 28.09.2024

CFR Cluj vs UTA Arad: SuperPariuri de top, 28.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Sâmbătă, 28.09.2024, de la ora 19:00 vom asista la partida CFR Cluj vs UTA Arad – din cadrul etapei a 11-a a Superligii României. Meciul va putea fi urmărit în direct la TV pe Digi Sport 1.

Elevii lui Dan Petrescu sunt mari favoriți în Gruia, pornind cu prima șansă în ofertele caselor de pariuri online din România. La Superbet, cota la pariuri pentru un succes al gazdelor este de 1.48, în timp ce arădenii sunt cotați cu 7.30 în momentul redactării articolului.

Nu vom paria însă simplu – pe soliste – ci vom alege două SuperPariuri pentru meciul CFR Cluj vs UTA Arad, din oferta celor de la Superbet – operatorul online care oferă un pachet de bun venit în valoare de 500 RON.

Pachet de 500 RON Bonus

CFR Cluj vs UTA Arad – un duel dezechilibrat în ultimii 4 ani

UTA Arad reușea să o învingă ultima oară pe CFR Cluj, pe 22 noiembrie 2020. De atunci, cele două formații s-au întâlnit de 7 ori, iar echipa antrenată în prezent de Dan Petrescu a bifat nu mai puțin de 4 succese. Celelalte 3 dueluri s-au încheiat la egalitate. Ultima oară, CFR Cluj vs UTA Arad a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, atunci când tabela de marcaj nu a fost modificată.

Duelul de astăzi le găsește pe cele două într-un moment delicat. CFR Cluj nu a mai reușit să învingă pe nimeni după succesul cu 3-0 la Farul Constanța, astfel că lupta la titlu continuă să se complice. Acum 2 runde, clujenii au terminat la egalitate pe teren propriu cu FCSB (scor 2-2), iar etapa precedentă au remizat alb la Hermannstadt.

Înainte de startul etapei cu numărul 11, CFR Cluj ocupă locul 5 în clasamentul primei ligi, la 7 puncte în spatele liderului U Cluj.

  • Echipă probabilă CFR Cluj: Popa – Abeid, Leo, Boben, Rocha – Fica, Djokovic, Kamara – Deac, Munteanu, Păun

De partea cealaltă, UTA Arad se află pe poziția a 14-a a Superligii, reușind să le depășească la punctaj doar pe FC Botoșani și Gloria Buăzu. O singură victorie au băieții lui Mircea Rednic până acum, 6 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri. Etapa trecuta, UTA a bifat un 0-0 acasă – cu Politehnica Iași.

  • Echipă probabilă UTA Arad: Popa – Van Durmen, Conte, Poulolo, Rapa – PEdro, Mihai, Fabry – Johana, Dumiter, Ghezali

Meciul cu CFR Cluj poate fi unul decisiv pentru Rednic, cel care are postul de antrenor amenințat. La finalul remizei cu Iași, antrenorul grupării din vest a declarat (conform Prosport):

”Nu discut despre susținerea conducerii, cum m-au pus la echipă, pot să mă și cheme să vorbim dacă au vreo doleanță, sau nemulțumire. Până acum nu mi-a spus nimic conducerea. Au fost momente și mai grele aici, din moment ce echipa a jucat, a avut ocazii. Știți cum am pierdut meciurile, cu Farul la ultima fază, cu Rapid….De asta sunt antrenor, am experiență, trebuie să o scot la capăt cu jucătorii pe care îi am la dispoziție”

Pariază pe CFR Cluj vs UTA Arad cu 500 RON BONUS!

Ce SuperPariuri plasăm?

În mod normal, gazdele vor domina categoric partida CFR Cluj vs UTA Arad. Trupa lui Dan Petrescu a arătat mult mai bine în acest debut de sezon și are un lot net superior din orice punct de vedere.

Oaspeții au marcat doar 7 goluri în 10 partide, astfel că în Gruia nu ar trebui să pună mari probleme. Am răsfoit puțin oferta celor de la Superbet în căutarea de ponturi pariuri Superliga pentru duelul de astăzi și am găsit două SuperPariuri foarte interesante:

CFR Cluj marchează în prima repriză și va conduce oricând în meci @ 1.70

⚽ sub 5.5 goluri, peste 0.5 goluri, peste 0.5 goluri în prima repriză & CFR Cluj câștigă @ 2.10

VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite