Cote pariuri alegeri prezidentiale Romania: Cine va fi noul presedinte?

Au mai ramas in jur de doua luni pana cand vor avea loc alegerile prezidentiale din Romania. Agentiile de pariuri s-au pregatit insa din timp si stim deja cum arata lista cu favoriti. Te invitam, asadar, sa descoperi cote pariuri alegeri prezidentiale Romania, iar ce-ti putem spune inca de la start este ca ne asteapta o lupta echilibrata.

Cote pariuri alegeri prezidentiale Romania: Cine va fi noul presedinte?

Acest lucru poate fi observat nu doar din sectiunea de cote pariuri alegeri prezidentiale Romania de la Betano, ci si din sondajele facute publice in ultima perioada, privind intentia de vot. Cert este ca pana pe 24 noiembrie, cand este programat primul tur al alegerilor din Romania, multe se mai pot schimba. Insa e clar ca lupta va fi echilibrata si deznodamantul il vom afla abia pe 8 decembrie, cand e programat turul secund.

Cote pariuri alegeri prezidentiale Romania 2024 sunt:

  • Mircea Geoana (independent) – 2.00
  • Marcel Ciolacu (PSD) – 2.50
  • Elena Lasconi (USR) – 5.50
  • Nicolae Ciuca (PNL) – 6.00
  • George Simion (AUR) – 12.00
  • Diana-Iovanovic Sosoaca (SOS) – 25.00
  • Cristian Diaconescu (independent) – 250.00
  • Ana Birchall (independenta) – 250.00
  • Cristian Terhes (PNCR) – 350.00
cote pariuri alegeri prezidentiale la Betano

Acum ca am vazut cotele pariurilor pentru alegerile prezidentiale din Romania, te invitam sa descoperi si care este calendarul oficial:

  • 5 octombrie – data limita pentru depunerea candidaturilor
  • 12 octombrie – stabilirea ordinii de inscriere in buletinul de vot
  • 25 octombrie – incepe campania electorala
  • 22 si 23 noiembrie – primele doua zile de alegeri in strainatate
  • 24 noiembrie, intre orele 7:00 si 21:00: primul tur in Romania
  • 6 si 7 decembrie: votul in strainatate din turul 2
  • 8 decembrie – votul din turul 2 in Romania

Favoritii la pariuri pentru alegerile prezidentiale Romania

Mircea Geoana

Mircea Geoana nu este la prima candidatura la alegerile prezidentiale. In 2009, el a candidat si chiar a crezut pentru o noapte ca va fi presedintele Romaniei. A doua zi, invingator a fost Traian Basescu. Pe atunci, Geoana reprezenta PSD, un partid cu care mai are inca legaturi si in prezent. Presa a scris pentru mult timp ca va fi sustinut de PSD la alegerile din toamna. Geoana a stat in umbra in ultimii ani, si-a “spalat” imaginea si a ocupat functia de secretar general adjunct al NATO. Acum vine cu o gandire occidentala si promite va fi presedintele romanilor, nu al partidelor. Cel putin cand ne uitam pe cote pariuri alegeri prezidentiale, vedem ca are sanse destul de mari sa castige.

Marcel Ciolacu

Al doilea favorit de la pariuri alegeri prezidentiale Romania este liderul PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a avut o ascensiune fulminanta in ultimii ani si a castigat tot mai multa popularitate. Se prezinta ca un om din popor, modest, dornic sa faca lucruri marete. De fapt, in discursurile publice ii place sa spuna ca este un om imperfect. Admite ca are lipsuri de educatie, motiv pentru care ia meditatii la engleza, economie si diplomatie externa. El a promis ca va fi “un presedinte pentru toti”. La pariuri alegerile prezidentiale din Romania, sansele sale sunt reale.

Elena Lasconi

Romania nu a avut niciodata un presedinte femeie, dar va incepe oare cu Elena Lasconi? La o simpla privire pe cote pariuri alegeri prezidentiale putem vedea ca reprezentanta USR este vazuta cu sansa a treia. Ceea ce nu e putin lucru, din moment ce USR a avut reale probleme in ultimii ani si scorul de la ultimele alegeri a fost dezamagitor. Poate ca sansele ei sunt ceva mai mari si pentru ca e considerata “raul cel mai mic” de cei care nu doresc un presedinte de la PNL, PSD sau AUR. Cu o experienta in televiziune din perioada in care lucra la Pro TV, Elena Lasconi stapaneste destul de bine discursurile publice. Si ea spune ca fi un presedinte pentru tot poporul, ca va fi printre oameni. Are o experienta ca primar in Campulung.

Nicolae Ciuca

Liderul PNL a investit masiv pentru a-si crea imaginea unui “ostas in fruntea tarii”. Panourile cu acest mesaj au impanzit strazile din Romania, iar costurile au fost uriase. Chiar si asa, succesul nu pare a fi cel scontat la prima vedere. Cel putin asta observam din cotele la pariuri pentru alegerile prezidentiale din Romania. Ciuca este abia al patrulea favorit. El promite ca va fi un presedinte simplu, care va conduce pasnic Romania. Are o experienta in Armata, pe care nu se sfieste sa o aduca in discutie cu fiecare ocazie.

George Simion

AUR este un partid care a castigat tot mai multi simpatizanti daca ne uitam pe rezultatele pe care le-a obtinut la ultimele alegeri. Daca ceilalti candidati nu au un program cu promisiuni concrete, Simion a trecut la fapte si nu s-a sfiit sa faca unele care au fost si ironizate. Apartamentele la 35 de mii de euro pe care le-a promis au starnit cele mai multe ironii. De fapt, multe dintre promisiunile pe care le-a facut nici nu au legatura cu activitatea unui presedinte. Dar asta nu inseamna ca nu este un candidat ce trebuie luat in seama. La pariuri alegeri prezidentiale Romania 2024 este favoritul numarul 5.

Sondaj alegeri prezidentiale Romania 2024: Cine va fi noul presedinte?

Xbets.ro este un site de pariuri. Din acest motiv, e firesc sa ne raportam mai intai la cote pariuri alegeri prezidentiale Romania. Dar un alt element luat in calcul, inclusiv atunci cand se stabilesc cotele, sunt sondajele de opinie. Cel mai recent sondaj pentru alegerile prezidentiale din Romania a fost realizat de INSCOP in luna septembrie.

El arata ca 20.8% dintre alegatori ar vota pentru Mircea Geoană (independent), 20,5% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 16% pentru Elena Lasconi (USR), 12,5% pentru Diana Sosoaca (SOS Romania), iar pentru George Simion (AUR) -12,4%. In schimb, pentru Nicolae Ciuca ar vota doar 5.6% dintre alegatori. Cristian Diaconescu ar lua 4.5% din voturi, iar Kelemen Hunor 3.6%. Cristian Terhes ar aduna 2% din voturi, iar Ana Birchall 0.9%. Se poate observa ca, in mare masura, se pastreaza ordinea de pe cote pariuri alegeri prezidentiale Romania. Singura exceptie este Nicolae Ciuca, cel care in sondaje are cifre mai proaste.

In turul secund, 47.8% dintre respondenti au spus ca ar vota cu Mircea Geoana, in timp ce 34.2% l-ar vota pe Marcel Ciolacu.

Pariuri alegeri prezidentiale Romania: Cine are cele mai mari sanse?

Ne putem ghida oare dupa pariuri alegeri prezidentiale pentru a ne da seama cine va fi urmatorul om care va conduce Romania? Daca ne uitam pe cotele la pariuri de la ultimele alegeri prezidentiale, vedem cum Klaus Iohannis era favorit si a reusit sa obtina victoria. De aceasta data insa, cotele sunt ceva mai echilibrate. Avantajul de 0.5 pe care Geoana il are in fata lui Ciolacu poate fi intors destul de usor.

100% BONUS la depunere 500 RON

Sa nu uitam ca nici macar nu a inceput campania electorala. Cu cat lupta este mai stransa, cu atat ar trebui sa ne asteptam la detalii cat mai picante care vor fi facute publice. Vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu dinaintea alegerilor din 2009 inca il bantuie pe candidatul independent. Asadar, ne asteapta o perioada interesanta.

Nu trebuie ignorat nici faptul ca Romania are o traditie in a vota “raul cel mai mic”. Care va fi acesta? E greu de spus si, pana la urma, tine de preferintele fiecaruia. Unii il considera pe Geoana, pentru ca viitorul presedinte sa nu fie de la PSD, AUR sau PNL. Altii o considera pe Elena Lasconi raul cel mai mic. In schimb, partidele cu orientari radicale, cum ar fi AUR sau SOS, mizeaza pe “zgomotul” pe care il fac. Cert este ca raspunsul il vom afla in luna decembrie.

BONUS 500 RON LA BETANO

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite