Cota 2 din fotbal azi 23.09.2024 – Surpriza la Bergamo?

Cota 2 din fotbal azi 23.09.2024 - Surpriza la Bergamo
Sursa foto: Atalanta ( oficial Facebook)

Debutam într-o noua săptămână cu un moral foarte buna după ce în weekend am reușit să bifam cota 2 din fotbal. Azi mergem încrezători în Seria A, acolo unde o să urmărim meciul ce se vă desfășură la Bergamo. Este posibil să vedem o surpriza din partea celor de la Como sau Atalanta se impune fară probleme? Puțin mai jos o găsiți pontul selectat pentru cota 2 din fotbal. Desigur, am luat în considerare și singura partida dintre Betis vs Mallorca, meci ce se vă desfășură în La Liga.

MeciPronosticCota
Atalanta vs Como1 solist1.47
Betis vs MallorcaDNB11.34
Tabel Cote Betano – 23.09.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

După nebunia din weekend ne pregătim cu atenția de a doua competiție europeana în aceasta săptămână. Europa League începe de marți, așa că avem toate motivle să încercam să debutam cu dreptul în aceasta săptămână. Pe site-ul comunității o să apară avancronici pentru toate partidele, combo-uri interesante sau bilete ce merita urmărite. Ținem legătură strâns în grupul de Telegram, acolo unde suntem peste 11.000 de pariori. Let’s go!

Cota 2 din fotbal azi 23.09.2024 – Poate produce Como surpriza?

Atalanta vs Como este un meci ce se vă desfășură în cadrul etapei cu numărul 5 din Seria A. Pentru a raspunde la întrebarea de mai sus, trebuie să facem o scurta analiza a celor doua formații. Atalanta este în prezent o echipa ce desfășoară meciuri în cea mai puternica competiție intercluburi din lume. Aceștia vin după un rezultat pozitiv pe teren propriu vs Arsenal, scor 0-0. În Seria A au reușit doua victorii, însă au și doua înfrângeri, dar este abia început de sezon, așa că au timp să își regleze situația din clasament. Pe cealaltă parte, Como este o nou promovata fară experianta în partidele din prima liga. Desigur, aceștia au proiect foarte ambițios, însă obiectivul principal rămâne salvarea de la retrogradare. Îmi este foarte greu să cred că o echipa fară experiență vă reuși să păstreze poarta intacta la Bergamo. Nu este de mirare de ce Atalanta este data că favorita de către agențiile online de pariuri. O să mergem și noi pe un solist la aceasta confruntare din Seria A.

Cota 2 din fotbal – Un nou succes pentru Betis vs Mallorca?

Confruntarea a doua de pe biletul în cota 2 se vă desfășură în La Liga. Chiar daca cotele sunt mai echilibrate fata de meciul din Italia, o văd totuși mai favorita pe Betis. După înfrângerea cu Real Madrid, trupa lui Manuel Pellegrini a răspuns foarte bine și a reușit să se impună în următoarele doua etape. Acasă sunt moment fară înfrângere și cred că pastra aceasta statistica și după meciul cu Mallorca. Un alt argument important îl reprezintă meciuril directe dintre cele doua formații. Betis a reușit să se impună în ultimele 5 confruntări direct, așa că am curajul să spun că acest meci merita jucat și că solist. Însă pentru cota 2 din fotbal am optat pentru un pronostic mai simplu, adică DNB1 ( cota 1 în caz de egal).

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
PROFITA DE CEL MAI BUN CASH OUT ONLINE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite