FCSB vs RFS: Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024, 3.000 RON pariați antepost pe FCSB

FCSB vs RFS: Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Campioana României va debuta în noul sezon de Europa League, pe data de 26.09.2024. Meciul FCSB vs RFS este programat la ora 22:00 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 & Prima Sport 1.

Fără doar și poate, vorbim despre unul din cele mai tari meciuri azi pentru pariorii români, care se vor întrece în ponturi la pariuri pe meciul campioanei din Superliga. În cele ce urmează vom discuta pe larg despre duelul din capitală și vom plasa nu unul, ci două ponturi!

100% BONUS la depunere 500 RON

Parcurs diferit pe plan intern

RFS este liderul la zi în primul eșalon fotbalistic al Letoniei, cu 75 de puncte acumulate în 29 de partide. În ultima rundă disputată, oaspeții au reușit să o învingă pe FK Liepaja cu scorul de 2-0. A fost a 24-a victorie a stagiunii pentru RFS, care are acum 6 lungimi deasupra celor de la Riga FC.

Cei mai în formă jucători ai echipei sunt Ikaunieks și Diomande. Primul a reușit să marcheze de 11 ori în campionat și să ofere 6 pase decisive, în timp ce al doilea are 11 reușite și 4 goluri. Pentru a ajunge în Europa League, RFS a trecut de APOEL în play-off. Ambele formații s-au impus cu scorul de 2-1, însă letonii au avut câștig de cauză la loviturile de departajare.

De partea cealaltă, FCSB suferă teribil în campionat, acolo unde are doar două victorii. Trupa lui Charalambous le-a învins pe Farul Constanța și UTA Arad cu 3-2 respectiv 2-0. Recent, bucureștenii au terminat la egalitate cu Petrolul Ploiești – scor 1-1 – după un gol încasat în ultimele secunde ale partidei.

În urma remizei, FCSB a rămas foarte departe de primele locuri și momentan are mult de muncit pentru a ajunge în play-off. În Europa League însă, lucrurile merg perfect pentru trupa patronată de Gigi Becali, care a eliminat-o pe LASK Linz din play-off.

  • Echipa probabilă FCSB: Târnovanu – Radunovic, Dawa, Popescu, Crețu – Olaru, Șut, Tănase – Octavian Popescu, Birligea, Băluță
  • Echipa probabilă RFS: Ondoa – Zelenkovs, Lipuscek, Prenga, Savalnieks – Kouadio, Makrhiev, Panic – Ikaunieks, Ndjiki, Odisharia

Experiența și valoarea sunt de partea gazdelor, dar și terenul propriu poate juca un rol vital. FCSB are șansa de a se revanșa față de suporteri în Europa, așadar un prim pont la pariuri pe care îl plasăm este ”1 solist”.

FCSB câștigă @ 1.62

Ce pariu special am găsit la FCSB vs RFS?

Am mai răsfoit puțin oferta operatorului online de pariuri Betano și am mai găsit un pronostic destul de interesant pentru duelul de Europa League – FCSB vs RFS.

Cu Băluță și Octavian Popescu în teren, gruparea roș-albastră câștigă mult la capitolul posesie. Celor doi jucători le place mult jocul cu mingea la picior și destul de rar îi vedem să centreze. Aceștia fie încearcă să intre cu balonul în careu, fie șutează de la distanță – așa cum a făcut-o Băluță în meciul cu Petrolul Ploiești.

De asemenea, Charalambous îi mai are pe Darius Olaru și Florin Tănase în teren, doi jucători cu execuții fine de la marginea careului. Tocmai de aceea, nu mă aștept să văd un joc construit pe centrări pentru Bîrligea, ci mai mult o posesie până la marginea careului.

Din oferta Betano am selectat un pont pariu special pentru FCSB vs RFS, la o cotă pariuri destul de bună – ce merită încercată:

scorul este deschis cu un șut @ 1.47

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri FCSB vs RFS? Tu ce alte recomandări din Europa League vei include astăzi pe biletul zilei?

3.000 RON pariați antepost pe FCSB!

Dacă tot am vorbit despre duelul FCSB vs RFS, ei bine ce părere ai, reușesc bucureștenii să continue în primăvara europeană? Un parior al comunității noastre a mizat nu mai puțin de 3.000 RON pe faptul că trupa lui Charalambous se va clasa în primele 24 de echipe:

FCSB antepost Europa League
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PE SUPERLIGA!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite