Cota 2 din fotbal azi 22.09.2024 – Spectacol in La Liga

Cota 2 din fotbal azi 22.09.2024 - Spectacol in La Liga
Sursa foto: FC Barcelona ( oficial Facebook)

Suntem în ultima zi din weekend și încercam să bifam o noua cota 2 din fotbal. De aceasta data o să urmărim împreună spectacolul din La Liga, acolo unde Villareal și FC Barcelona se vor înfruntă. Avem meciuri azi ce se anunță extrem de importante, așa că trecem cu analiza și prin Bundesliga, acolo găsim trupa lui Xabi Alonso într-o forma foarte buna.

MeciPronosticCota
Villareal vs BarcelonaGG si 3+1.62
Leverkusen vs Wolfsburgpeste 1,5 goluri gazdele1.28
Tabel cote Betano – 22.09.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Pe lângă cele doua ponturi de pe biletul în cota 2 din fotbal, o să găsiți pe site-ul comunității și alte combo-uri interesante. Colegii mei au pregătit biletul zilei în cota 40, avancronici sau super pariuri pentru derby-urile din oferta de astăzi. De asemenea, am pregătit și câteva variante pentru grupul nostru personal de Telegram. Vă aștept și acolo într-un număr cât mai mare pentru a tine legătură.

Cota 2 din fotbal 22.09.2024 – Reuseste surpriza Villareal?

Cei de la Villarreal, neînvinși în acest sezon, au un moral bun înainte de această confruntare, venind după un succes. În ultima etapă, aceștia s-au deplasat pe terenul celor de la Mallorca, acolo unde au reușit să se impună cu 1-2, grație unui gol marcat în minutul 90+4.

FC Barcelona cauta sa dea replica dupa infrangerea din Champions League vs Monaco, scor 2-1. Barcelona va căuta să dea replica după ultimul joc, iar cu siguranță va încerca să păstreze procentajul perfect în La Liga, așa că avem motive să credem că va face o figură frumoasă. Într-adevăr, nu va avea deloc o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare, contra unui adversar neînvins în acest sezon, însă mizăm pe faptul ambele echipe vor presta un fotbal ofensiv.

Cota 2 din fotbal azi 22.09.2024 – Fara surprize in Bundesliga?

Într-o nota spectaculoasă au castigat băieții lui Xabi Alonso și în precedenta apariție de campionat, atunci când au castigat fară drept de apel pe terenul celor de la Hoffenheim, scor 1-4. Momentan, după primele 3 etape de Bundesliga, “farmaciștii” se regăsesc pe poziția a cincea, cu 6 puncte.

Argumentele sunt clar de partea lui Leverkusen în duelul de astăzi. Wolfsburg nu a avut evoluții slabe până acum, însă erorile defensive au persistat, iar singurul lor rezultat pozitiv a venit doar în fața unei nou-promovate. Consider că Bayer își vă continua forma bună și în această confruntare în care mă aștept să obțina un succes.

JOACA CU 500 RON BONUS
INCASEAZA 777 ROTIRI GRATUITE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite