Villarreal vs Barcelona – Ponturi Pariuri La Liga 22.09.2024

Villarreal vs Barcelona
Villarreal vs Barcelona (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Villarreal vs Barcelona este una dintre cele mai interesante din cadrul etapei a șasea din La Liga, fiind programată să se joace duminică seara, de la ora 19:30, urmând să se dispute pe “Estadio de la Ceramica”.

Villarreal vs Barcelona, meci foarte interesant

Protagoniste în această înfruntare vor fi două echipe care arată bine în acest început de campionat, iar cu siguranță vom avea parte de un duel pe cinste. Noi am analizat disputa dintre Villarreal vs Barcelona și ne-am oprit asupra unui pronostic într-o cotă de 1.88 oferită de Unibet, pe care îl puteți găsi în partea de jos a acestui material.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Villarreal vs Barcelona

După cum era de așteptat, gruparea catalană pornește ca mare favorită în această înfruntare, chiar dacă joacă în deplasare. De exemplu, cei de la Unibet oferă o cotă de 1.88 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a adversarei sale oferă o cotă de 3.85.

Cote pariuri Villarreal vs Barcelona
Cote pariuri Villarreal vs Barcelona

Villarreal traversează o formă foarte bună

Este una dintre echipele cu pretenții din La Liga, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din mai multe puncte de vedere, astfel că, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.

Formația gazdă se situează în prezent pe treapta a patra a clasamentului din La Liga, cu 11 puncte acumulate din 18 posibile. Și-a trecut în cont trei victorii și două remize, pe parcursul acestor partide marcând nu mai puțin de 11 goluri, primind cu trei mai puține.

Cei de la Villarreal, neînvinși în acest sezon, au un moral bun înainte de această confruntare, venind după un succes. În ultima etapă, aceștia s-au deplasat pe terenul celor de la Mallorca, acolo unde au reușit să se impună cu 1-2, grație unui gol marcat în minutul 90+4.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Conde; Femenia, Albiol, Costa, S Cardona; Akhomach, Comesana, Parejo, Baena; Perez, Barry

Barcelona caută să dea replica după eșecul cu Monaco

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind una dintre cele mai mari echipe din Spania, care, chiar dacă este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, are în continuare pretenții foarte mari, în actuala stagiune luptându-se pentru câștigarea titlului.

Începutul de campionat arată foarte bine pentru catalani, aceștia fiind primii în clasamentul din La Liga, având punctaj maxim după cinci etape. Aceștia s-au impus pe rând cu Valencia, Athletic Bilbao, Rayo Vallecano, Real Valladolid și Girona, în duelurile cu acestea marcând 17 goluri, având cel mai bun atac din campionat.

Lucrurile nu merg însă la fel de bine pentru cei de la Barcelona și în Champions League. În prima etapă din noul format, aceștia s-au deplasat pe terenul celor de la AS Monaco, contra căreia au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 11, astfel că au pierdut în cele din urmă, scor 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ter Stegen; Kounde, Cubarsi, I Martinez, Balde; Casado, E Garcia, Pedri; Yamal, Lewandowski, Raphinha

Ponturi pariuri Villarreal vs Barcelona

Barcelona va căuta să dea replica după ultimul joc, iar cu siguranță va încerca să păstreze procentajul perfect în La Liga, așa că avem motive să credem că va face o figură frumoasă. Într-adevăr, nu va avea deloc o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare, contra unui adversar neînvins în acest sezon, însă mizăm pe faptul că în cele din urmă va obține toate cele trei puncte puse în joc.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.88

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite