Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup: pariem pe cele mai tari meciuri 24.09.2024

Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup: pariem pe cele mai tari meciuri 24.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Astăzi, 24.09.2024, avem parte de acțiune în Cupa Ligii Angliei, iar eu am reușit să formez Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup – din cele mai interesante dueluri. Chelsea, Manchester City și Aston Villa sunt formațiile importante din Premier League care evoluează diseară, contra unor adversare net inferiorare, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, ne așteptăm să vedem victorii clare pentru cele 3, însă în detrimentul solistelor am găsit câteva ponturi pariuri foarte interesante și am format o cotă 3 la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Betano!

Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup 24.09.2024

MeciCotăPronostic
Chelsea vs Barrow1.241 pauză / 1 final
Manchester City vs Watford1.60se deschide scorul înainte de minutul 27:59
Wycombe vs Aston Villa1.52peste 2.5 goluri
Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup

Cele 3 pronosticuri sunt destul de diferite, astfel că vorbim despre un bilet ce poate fi pe placul pariorilor care preferă ponturi simple, dar și pentru cei cu o afinitate pentru pariurile speciale.

Victorie fără probleme pe Stamford Bridge?

Chelsea luptă din nou pe mai multe fronturi, după ce Enzo Maresca a readus gruparea de pe Stamford Bridge în Europa. Londonezii vor evolua în Conference League, acolo unde obiectivul este unul clar – câștigarea competiției! Pe plan intern, trupa de pe Stamford Bridge își propune o revenire în Big 4 și de ce nu, un trofeu.

Cupa Ligii Angliei este o competiție accesibilă, iar Chelsea are un adversar facil pe 24 septembrie. Barrow, echipă ce evoluează în Liga a 4-a din Anglia, a primit o cotă la pariuri de 50.00 pentru a reuși o victorie istorică pe Stamford Bridge! De partea cealaltă, Chelsea este cotată cu 1.04 pentru un succes.

Rezervele și puștii lui Enzo Maresca au ocazia de a dovedi că merită o șansă în Premier League, astfel că ne așteptăm la un succes încă dinainte de pauză pentru formația gazdă.

Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup

Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup – cât rezistă Watford pe Etihad?

Următorul meci inclus pe Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup este cel dintre campioana din Premier League – Manchester City – și Watford, formație ce evoluează în Championship. La fel ca în cazul meciului de pe Stamford Bridge, nu se pune problema câștigătoarei, ci a scorului.

City are tendința de a începe tare meciurile de pe teren propriu, iar Pep Guardiola cu siguranță nu își dorește bătăi de cap în acest duel. Este de așteptat ca City să forțeze 2-3 goluri chiar înainte de pauză, pentru ca în repriza secundă să intervină odihna.

În ultimele 3 deplasări oficiale pe Etihad Stadium, Watford a încasat nu mai puțin de 19 goluri. Pe 18.05.2019 oaspeții cedau aici cu 6-0 în Cupa Angliei, în toamna aceluiași an sufereau o înfrângere în campionat cu scorul de 8-0, iar în 2022 cedau tot în Premier League – scor 5-1.

Pariază Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup cu 500 RON BONUS

Încheiem Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup cu un pronostic pe goluri

Ultimul pont la pariuri recomandat pe Biletul Zilei de astăzi, este cel de la meciul Wycombe vs Aston Villa. Spre deosebire de precedentele două partide, acesta pare un meci puțin mai echilibrat, cel puțin conform cotelor acordate de către casele de pariuri.

Gazdele au o cotă la pariuri de 8.00, în timp ce oaspeții sunt cotați cu 1.35. Wycombe provine din League One – eșalonul al 3-lea al Angliei – acolo unde face spectacol. Gazdele marchează destul de des, reușind recent 2 goluri cu Northampton & Blackpool și 5 goluri cu Brighton U21, în EFL Trophy.

De partea cealaltă, Aston Villa a marcat de 3 ori în campionat cu Everton, iar apoi a bifat un succes în UEFA Champions League, 3-0 în deplasarea de la Young Boys. Credem că ne așteaptă un meci spectaculos, astfel că pe Biletul Zilei Cota 3 EFL Cup am ales pronosticul ”peste 2.5 goluri”.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite