Biletul etapei din La Liga – pariem simplu pentru o cotă de 5, 21.09.2024

Biletul etapei din La Liga - pariem simplu pentru o cotă de 5, 21.09.2024
Biletul etapei din La Liga – pariem simplu pentru o cotă de 5, 21.09.2024 (sursa foto – facebook.com)

Ne pregătim pentru runda a șasea în campionatul Spaniei, în care sunt programate câteva partide foarte atractive. Așadar, am alcătuit biletul etapei din La Liga pentru acest final de săptămână, pe care, după cum am menționat și în titlu, am ales să pariem cât mai simplu, astfel că am obținut o cotă de 5 din 5 pronosticuri.

Pariem simplu pe Biletul etapei din La Liga

MeciData/OraCotaPronostic
Valencia vs Girona21.09 – 19:301.32Peste 1,5 goluri
Real Madrid vs Espanyol21.09 – 22:001.62Real marchează în ambele reprize
Bilbao vs Celta Vigo22.09 – 17:151.501 pauză sau final
Villarreal vs Barcelona22.09 – 19:301.41X2 și peste 1,5 goluri
Real Betis vs Mallorca23.09 – 22:001.28Betis marchează
Tabel prezentare Biletul etapei din La Liga

Fotbalul spaniol este unul care propune spectacol, motiv pentru care avem pe biletul etapei din La Liga pariuri pe goluri, iar de asemenea, am ales să mergem și pe unele favorite. În continuarea acestui material am analizat pe scurt fiecare pariu ales de noi, așa că, dacă ești interesat, vezi mai jos despre ce este vorba.

Pachet de 500 RON Bonus

Valencia vs Girona, primul meci de pe Biletul etapei din La Liga

Biletul etapei din La Liga începe cu duelul dintre Valencia vs Girona, în care, după cum am specificat și în avancronica dedicată, așteptăm spectacol. Girona este o echipă ofensivă, însă care, pe cât de bine arată în atac, pe atât de rău arată în defensivă, primind goluri destul de ușor, iar noi considerăm că Valencia poate profita. Așadar, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom alege varianta “peste 1,5 goluri”.

Biletul etapei din La Liga, Real vs Espanyol, cota 5

Campioana Spaniei primește vizita modestei Espanyol, într-o partidă în care aceasta este mare favorită la victorie. Într-adevăr, dă piept cu un adversar aflat în creștere de formă, însă, ținând cont de valoare lotului de care dispune, de experiența pe care o are, dar și de faptul că beneficiază de avantajul propriului teren, ne așteptăm să defileze și să obțină cele trei puncte fără probleme.

Biletul etapei din La Liga este format din 5 meciuri

Pentru ziua de duminică am ales două partide, iar la ambele am decis să mergem pe mâna favoritelor. La duelul dintre Athletic Bilbao vs Celta Vigo avem încredere într-un succes al formației gazdă, care este superioară din multe puncte de vedere. Totuși, cum biletul nostru este bazat pe siguranță, am ales să mizăm pe varianta “pauză sau final”.

În celălalt meci, Barcelona se deplasează la Villarreal, într-un meci în care, ce-i drept, nu va avea deloc o misiune facilă. Aceasta vine după un eșec în Champions League, însă în campionat se descurcă de minune, având punctaj maxim după cinci etape, așa că avem motive să credem că va scoate un rezultat pozitiv, dar în același timp așteptăm minim două reușite în meci.

Biletul etapei din La Liga
Biletul etapei din La Liga

Real Betis vs Mallorca este ultima partidă de pe biletul nostru, în care am pariat pe cât de simplu posibil. Andaluzii au mai multă valoare, iar aceștia au și un moral bun după ultimele jocuri, așa că ne așteptăm să facă o figură frumoasă, mai ales că joacă acasă, de aceea mizăm pe faptul că vor marca minim un gol.

Pachet de 500 RON Bonus

E loc de surprize pe Biletul etapei din La Liga?

Pe biletul etapei din La Liga am selectat cinci ponturi pariuri destul de simple, care în mod normal nu ar trebui să ne dea prea multe bătăi de cap. Într-adevăr, este loc de surprize în orice meci, însă, teoretic, ar trebui să avem parte de un succes la finalul acestei runde din campionatul Spaniei.

De asemenea, dacă ești interesat, ai putea accesa și biletul etapei Serie A, pe care am ales șase variante de pariere pentru o cotă de 8.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite